Inedit

Craiova este primul oraş în care se va opri Caravana Naţională a Vaccinării, #OAMENICAMINE

Craiova va găzdui prima caravană dedicată educaţiei despre sănătatea publică, în context pandemic, organizată de mediul privat din România. Locuitorii judeţului Dolj au ocazia de a participa la sesiuni informaţionale, cu caracter educativ, despre importanţa, necesitatea şi beneficiile vaccinării împotriva virusului COVID -19. Totodată, persoanele care doresc să se vaccineze vor putea opta pentru centrul din proximitate, deschis special pe timpul caravanei de către Direcţia de Sănătate Publică Dolj.

Orice persoană care are nelămuriri, întrebări despre vaccinare şi doreşte să se informeze, este invitată să ia parte la Caravana vaccinării, #OAMENICAMINE, care vine special în Craiova (13, noiembrie, piaţa William Shakespeare, de la 9:00 la 17:00). Publicul va putea astfel interacţiona cu reprezentanţi ai lumii medicale, profesionişti, medici din comunitatea locală.

Vă invităm să luaţi parte sâmbătă 13 noiembrie, de la ora 11.00, în piaţa William Shakespeare, la conferinţa de presă care îi are ca invitaţi pe:

Iuliana Manea, director DSP Dolj

Dr. Carmen Adriana Dogaru, Preşedinte Asociaţia Medicilor de Familie Dolj

Ramona Nicola, Manager Directia Marketing şi Comunicare, CEZ România

Dr. Gindrovel Dumitra, Medicină de familie

Dr. Costin Albiţa, Spitalul Militar Craiova

#OAMENICAMINE a luat startul de la Bucureşti, joi, 11 noiembrie, de la Universitatea Naţională de Aparare ‚”Carol I”. Atasat aveti cateva imagini de la eveniment. Aici veti regasi de asemenea o serie de video-uri de informare si educare privind vaccinarea care vor rula in cadrul evenimentului - Asociatia FilmEvent - YouTube

Caravana vaccinării este susţinută de CEZ România. După Craiova, aceasta va fi prezentă în judeţele Olt şi Argeş.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...