Actualitate

APAVIL SA: Anunţ întrerupere furnizare apă potabilă

Ca urmare a executării lucrărilor de remediere a pierderii de apă potabilă existentă pe conducta din OL 200mm, din subsolul blocului A15 şi având în vedere necesitatea dezafectării legăturilor vechi de pe conducta din OL 400mm, vă comunicăm că în data de 28.10.2021, între orele 9.00 – 18.00, se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenţi pe strada Ostroveni, tronson cuprins de la Bulevardul Tineretului până la intersecţia cu strada Lucian Blaga (bloc A17/1 - scările A şi B, bloc A23 - scările C şi D, bloc A41/III - scările B şi C, blocurile A13, A14 şi A15, PT3 Ostroveni, Piaţa Ostroveni şi complexul comercial din Piaţa Ostroveni).

Echipele de intervenţie ale APAVIL SA vor face eforturi susţinute pentru executarea lucrărilor în cel mai scurt timp posibil.

Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din reţea, certificaţi prin buletine de analiză a apei în secţiunea de intervenţie (înainte şi după spălarea reţelei) angajaţii APAVIL S.A vor efectua purjări în zona respectivă şi în zone adiacente, deoarece în urma acestor intervenţii pot fi afectate din punct de vedere al calităţii apei potabile şi celelalte străzi din zona Ostroveni.

Recomandăm consumatorilor afectaţi să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurităţi produse ca urmare a întreruperii furnizării apei. Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către APAVIL SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiştii societăţii noastre.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...