Actualitate

Apavil SA: ANUNŢ ÎNTRERUPERE FURNIZARE APĂ POTABILĂ

Ca urmare a executării lucrărilor de remediere a pierderii de apă potabilă existentă pe conducta din OL 133mm din spatele blocului C1, Sc. A de pe strada General Magheru - Râmnicu Vâlcea, vă informăm că în data de 12.10.2021, între orele 800– 1300 , se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenţi pe strada Regina Maria (Bl. C4, Bl. C2, PT 18, imobilele nr.17 şi nr. 17A, S.C. Serv Cet SRL), strada Cerna parţial, de la Bl. C1 până la intersecţia cu strada V. Olănescu, strada V. Olănescu – imobil Agenţia Naţională Antidrog Rm. Vâlcea şi strada General Magheru (Bl. C1 şi Bl. P1), din Rm. Vâlcea, jud. Vâlcea.

În această perioadă orară, echipele de intervenţie ale APAVIL S.A vor face eforturi susţinute pentru scurtarea timpului necesar finalizării lucrărilor.

Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din reţea, certificaţi prin buletine de analiza a apei în secţiunea de intervenţie ( înainte şi după spălarea reţelei) angajaţii APAVIL S.A vor efectua purjări în zona respectivă şi în zone adiacente în care există posibilitatea modificării acestora.

Recomandăm consumatorilor afectaţi să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurităţi produse ca urmare a întreruperii furnizării apei.

Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către APAVIL SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiştii societăţii noastre.”
Vă mulţumim pentru înţelegere!

COMPARTIMENTUL COMUNICARE, MASS-MEDIA AL SOCIETĂŢII APAVIL S.A

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...