Sport

Echipamente sportive pentru echipele de fotbal din Vâlcea

Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, împreună cu Adrian Comănescu, preşedintele AJF, au oferit, la sfârşitul săptămânii trecute, asociaţiilor sportive echipamentele care au fost achiziţionate, în urma unui concurs de proiecte, cu bani de la Consiliul Judeţean Vâlcea.

“Împreună cu preşedintele AJF, Adrian Comănescu, am avut plăcerea să oferim asociaţiilor sportive echipamentele care au fost achiziţionate, în urma unui concurs de proiecte, cu bani de la Consiliul Judeţean Vâlcea. M-am bucurat să le strâng mâna şi să le urez mult succes, în noul campionat, celor 83 de reprezentanţi ai echipelor de fotbal.

”AJF Vâlcea a dat startul competiţiilor oficiale, cu meciul de SUPERCUPĂ dintre Sparta Rm. Vâlcea şi FC Băbeni. Felicitări, echipei câştigătoare, Sparta Rm. Vâlcea! Felicitări pentru organizare şi mult succes în campionat, tuturor echipelor!”, a mai precizat Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

Preşedintele CJ apreciază efortul primarilor vâlceni care se implică în susţinerea sportului local.

“Apreciez efortul administraţiilor locale de a susţine în continuare sportul local, în aceste vremuri complicate. Ştiu că protocolul medical este destul de aspru, cheltuielile sunt mari şi, cu atât mai mult, este de lăudat efortul primarilor de a susţine echipe, care să participe în competiţiile judeţene. De aceea, şi trofeul, pe care l-am primit astăzi, pentru «contribuţia adusă în dezvoltarea fotbalului vâlcean», îl merită cu prisosinţă toţi primarii din judeţ care se implică în susţinerea sportului local”, a conchis Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.
 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...