Eveniment

Apavil SA: Anunţ întrerupere furnizare apă potabilă

Ca urmare a executării lucrărilor pentru remedierea avariilor la conducta de transport a apei potabile OL/PREMO DN 600 mm, existentă în Râmnicu Vâlcea pe străzile Depozitelor, Pârâul Sărat şi Calea lui Traian, volumul de apă din rezervorul de înmagazinare Copăcelu nu este suficient pentru a asigura cantitatea de apă necesară consumului pe perioada remedierii avariilor, motiv pentru care în data de 02.09.2021, începând cu ora 14.00 până la finalizarea lucrărilor, se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenţi în Râmnicu Vâlcea pe străzile Colonie Nuci, Copăcelu, Căzăneşti, Drumul Bâlciului, Râureni, Stolniceni, în comuna Mihăeşti – satele Buleta, Bârseşti, Negreni (parţial) şi oraşul Ocnele Mari.

În această perioadă orară, echipele de intervenţie ale APAVIL SA vor face eforturi susţinute pentru scurtarea timpului necesar finalizării lucrărilor.

Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din reţea, certificaţi prin buletine de analiză a apei în secţiunea de intervenţie (înainte şi după spălarea reţelei), angajaţii Apavil SA vor efectua purjări în zona respectivă şi în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. Recomandăm consumatorilor afectaţi să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurităţi produse ca urmare a întreruperii furnizării.

Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiştii societăţii noastre.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...