Economic

Aplicaţie online destinată procesului de autorizare

Autoritatea de Supraveghere Financiară a lansat un instrument online care facilitează procesul de autorizare pe piaţa financiară non-bancară.

Acest demers face parte din strategia A.S.F. de digitalizare a activităţii sale şi reprezintă un important pas înainte în relaţia Autorităţii cu entităţile pe care le supraveghează.
Noua secţiune a rubricii Autorizări, găzduită pe site-ul Autorităţii, pune la dispoziţia celor interesaţi o listă cu toate documentele necesare în procesul de autorizare pe toate cele trei pieţe, precum şi cu toate actele normative care guvernează acest proces.

“Aşa cum am promis la preluarea mandatului, aducem soluţii noi, digitale, pentru a veni atât în sprijinul cetăţenilor, cât şi al companiilor. A.S.F. trebuie să fie o instituţie care să lucreze în interesul consumatorului, iar acest nou instrument online reprezintă unul dintre proiectele pe care le-am realizat în acest sens”, a declarat Preşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară, domnul Nicu Marcu.

Preşedintele A.S.F. a precizat că, în perioada următoare, noua secţiune online destinată procesului de autorizare va avea noi valenţe, devenind un portal interactiv, unde vor putea fi încărcate documente şi vor putea fi utilizate semnăturile electronice.

“A.S.F. se transformă într-o instituţie suplă, modernă, digitală. Interacţiunea dintre noi şi stakeholderi trebuie să fie doar la un click distanţă“, a conschis domnul Nicu Marcu.

********
Despre Autoritatea de Supraveghere Financiară
Autoritatea de Supraveghere Financiară este autoritatea naţională, înfiinţată în anul 2013 prin OUG 93/2012 aprobată prin Legea 113/2013, pentru reglementarea şi supravegherea pieţelor asigurărilor, a pensiilor private, precum şi a pieţei de capital. A.S.F. contribuie la consolidarea cadrului integrat de funcţionare a celor trei sectoare, care însumează peste 10 milioane de participanţi. Mai multe informaţii puteţi găsi pe www.asfromania.ro.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...