Politică

PNL Vâlcea premiază performanţa. Cinci elevi de nota 10 la Bac şi Evaluare au primit burse lunare!

Luni, 26 iulie, la Instituţia Prefectului a avut loc festivitatea de premiere a elevilor care au obţinut nota 10, atât la examenul de Bacalaureat, cât şi la cel de Evaluare Naţională, în judeţul Vâlcea. Cu acest prilej, cei cinci merituoşi au fost recompensaţi fiecare şi cu burse lunare de câte 500 de lei.

”Împreună cu preşedintele PNL Vâlcea, Cristian Buican, cu deputatul Laurenţiu Cazan, cu prefectul judeţului, Sebastian Fîrtat, şi cu inspectorul şcolar general, Mihaela Andreianu, am avut bucuria de a oferi premii şi burse acelora care au demonstrat că se poate face performanţă de la vârste fragede. Numele lor îl facem cunoscut, cu deosebită plăcere şi respect:

• Alexia-Ioana PĂUNETE
• Gabriela Teodora POPESCU
• Ioana Andrada DIACONU
• Maria Salome ZĂBAVĂ
• Mihai Adrian OPREA

Noi, PNL Vâlcea, rămânem constanţi în acţiunile noastre şi suntem mândri că excelenţa în educaţie este prezentă în judeţul nostru. Am stat de vorbă cu premianţii, i-am ascultat şi i-am felicitat, iar concluzia discuţiilor noastre a fost că nici nu este greu să faci performanţă, în opinia lor, dacă eşti consecvent şi înveţi. Din suflet, bravo lor, felicitări părinţilor şi respect dascălilor!”, a declarat Claudia Mihaela Banu, senator, prim-vicepreşedinte PNL Vâlcea

Reprezentantul Guvernului în Vâlcea a ţinut astfel să-i felicite pe elevii de nota 10 pentru rezultatele obţinute, pe lângă diplome de merit, aceştia fiind recompensaţi de demnitarii vâlceni şi cu premii în bani, precum şi cu câte o bursă de merit ce le va fi acordată lunar începând cu noul an şcolar /universitar.

„Vă felicit pe voi, dragi elevi, pentru că aţi demonstrat că prin muncă se pot genera rezultate foarte bune. Vă felicit şi pe dumneavoastră, stimaţi părinţi, pentru că sunt convins că aţi fost alături de copiii dumneavoastră şi i-aţi educat în acest sens. Felicitări şi profesorilor pentru că împreună, în această echipă elev-părinte-profesor, aţi avut rezultate de excepţie. Sunteţi elevii de nota 10 ai judeţului Vâlcea şi mă bucur că am ocazia să vă cunosc. În ceea ce ne priveşte, consider că avem obligaţia morală de a premia excelenţa, atât pentru a vă mulţumi, cât şi pentru a da un exemplu celorlaţi elevi şi de a le arăta că efortul şi munca sunt apreciate şi răsplătite”, a precizat prefectul de Vâlcea, Sebastian Fârtat.

Alături de elevi, la festivitatea de premiere de la Instituţia Prefectului au fost prezenţi şi părinţii, precum şi profesorii îndrumători ai acestor tineri meritoşi.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...