Inedit

Activitate preventivă în cadrul campaniei "M.A.I. etic, M.A.I. integru!”

În contextul manifestărilor prilejuite de organizarea Târgului anual de Sfântul Ilie în comuna Titeşti, judeţul Vâlcea, poliţiştii Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Vâlcea, împreună cu lucrători de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea – Posturile de Poliţie ale comunelor Titeşti şi Boişoara au desfăşurat activităţi cu caracter preventiv în cadrul campaniei naţionale de promovare a integrităţii ”M.A.I. etic, M.A.I. integru”.

Scopul campaniei este conştientizarea personalului Ministerului Afacerilor Interne şi a cetăţenilor asupra consecinţelor implicării în fapte de corupţie şi încurajarea semnalării unor astfel de fapte.

Activitatea a constat în realizarea unor întâlniri cu tematică anticorupţie cu cetăţenii comunei Titeşti - beneficiari ai serviciilor publice oferite de structurile M.A.I., aflaţi în Târgul anual de Sfântul Ilie.

Cu această ocazie, participanţii prezenţi la manifestări au fost informaţi cu privire la competenţele legale ale D.G.A., infracţiunile de corupţie prevăzute de Codul Penal, modalităţile de sesizare a faptelor de corupţie, inclusiv prin intermediul serviciului Call-center anticorupţie 0800.806.806, la care cetăţenii pot sesiza infracţiunile de corupţie de care iau cunoştinţă.

În cadrul activităţilor au fost distribuite materiale de informare cu tematică anticorupţie având caracter preventiv.

De asemenea, au fost popularizate şi datele de contact ale Serviciului Judeţean Anticorupţie Vâlcea, cu sediul în municipiul Râmnicu Vâlcea, Str. Calea lui Traian nr. 95, judeţul Vâlcea, telefon 0250.703.260, e-mail: valcea.dga@mai.gov.ro.

Informaţii suplimentare despre această campanie şi materialele de promovare utilizate în context pot fi vizualizate pe site-ul Direcţiei Generale Anticorupţie, meniul Mass-media/Campanii de informare/“M.A.I. etic, M.A.I. integru” sau click pe următorul link http://www.mai-dga.ro/arhive/category/campanii-de-informare.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...