Administraţie

Adrian Cosac: „Aştept o rectificare, cu banii, deocamdată, mă descurc!”

Adrian Cosac, primarul comunei Vlădeşti, susţine că poate trece lesne peste un an cu buget de austeritate. Localitatea este una dintre cele care atrag noi rezidenţi, iar încasările la bugetul local sunt consistente, spune edilul.

„Acum avem în lucru noua sală de sport a şcolii din localitate. E vorba de o investiţie de aproximativ 1 milion de euro şi cred că va duce şi la dezvoltarea sportului de performanţă în zonă. Nu îmi fac griji pentru cofinanţări, le am calculate pe taxe şi impozite locale. Aştept şi o rectificare pentru a putea demara mai multe proiecte”, explică alesul din Vlădeşti.

În următorii ani, comuna ar trebui să devină un punct de atracţie turistică legat direct de Râmnicu Vâlcea prin crearea unui complex balnear, de divertisment şi de recuperare într-o nouă locaţie pusă în valoare de CJ Vâlcea şi primăria comunei.

„Nici nu mă gândesc ca la finalul acestui mandat să nu avem lucrările demarate. Este un obiectiv careva da valoare turismului din Vâlcea şi n va ajuta să punem Vlădeştiul pe o harta a obiectivelor turistice din zonă. Aşteptăm aprobarea PNRR, pentru a vedea cum putem accesa fonduri din acest program”, a mai spus Adrian Cosac.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...