Administraţie

Remus Sasu: “În doi ani ajungem staţiune turistică de interes naţional”

Vâlcea va mai adăuga o staţiune turistică de interes naţional pe harta de profil a ţării. Este o promisiune a primarului din Ocnele Mari, Remus Sasus, care lucrează intens pentru a dezvolta capacitatea de cazare în staţiune.

„Noi figurăm ca şi staţiune de interes local. Pentru a accede la statutul de staţiune turistică de interes naţional este nevoie de îndeplinirea anumitor criterii: minim 500 de locuri de cazare, spital, bază de tratament etc. Suntem cu dosarul în lucru, iar eu sper ca în doi ani ajungem staţiune turistică de interes naţional”, declară Remus Sasu, primarul oraşului Ocnele Mari.

Cunoscută pentru ştrandurile cu ape saline, localitatea condusă de Remus Sasu are şanse de a ieşi în faţă, atât pentru vizitatori, cât şi pentru investitori, printr-o investiţie a Consiliului Judeţean Vâlcea. Un vechi proiect, cel al unei baze balneo-climaterice, poate fi readus la viaţă printr-o investiţie de 250.000 lei, care să demonstreze viabilitatea procesului de transformare a oraşului într-o staţiune turistică de interes naţional.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...