Sport

Goran Kurtes îi ia locul lui Florentin Pera la SCM Râmnicu Vâlcea. Sârbul, la a treia experienţă în handbalul românesc: ”Va fi un sezon dur, dar sper să fim în vârf!”

Goran Kurtes le-a mai antrenat în ţară pe Tomis Constanţa şi CSM Ploieşti şi speră să menţină Vâlcea în prim-planul handbalului românesc

„În primul rând, este o mare onoare şi un privilegiu să lucrez la Vâlcea. Dar este şi o mare provocare pentru mine, cred în calitatea şi caracterul echipei. Cu o familie mare, împreună cu conducerea şi fanii, cu multă muncă şi o atmosferă bună, putem spera la rezultate bune. Mă aştept la un sezon dur, va fi mult mai greu decât precedentul, deoarece acum există mult mai multă concurenţă. Acum avem 6-7 echipe care s-au întărit serios, au bugete mari şi aşteptări la fel. Vâlcea este un club cu o mare tradiţie şi mari aşteptări. Sunt, din fire, un mare luptător şi optimist şi sper că vom fi la vârful clasamentului”, a spus Kustes.

Sârbul va continua pe aceeaşi linie cu fostul principal, Florin Pera, care a plecat în această vară la CSKA Moscova.

„Îi mulţumesc lui Florin Pera pentru tot ce a făcut pentru club şi pentru mine în perioada anterioară. Şi îi urez mult succes şi succes la noul lui club. Bineînţeles că vom continua pe acelaşi drum, deoarece scopul nostru este să fim în vârful handbalului românesc. Se ştie că publicul din Vâlcea este cel mai bun din România şi cât de mult iubeşte şi susţine echipa. Vom face tot posibilul să nu-i dezamăgim şi să ne atingem obiectivele împreună”, a declarat Goran Kurtes.

Acesta va mai aduce la Râmnicu Vâlcea un sârb, pe preparatorul fizic Aleksandar Tunguz (30 ani), care s-a ocupat în ultimii şase ani de echipa masculină Vojvodina Novi Sad.

Goran Kurtes, la a treia experienţă ca antrenor în România, acum la SCM Râmnicu Vâlcea

Antrenorul cu portarii Ildiko Kerekeş Barbu completează stafful echipei vâlcene. Ea va îndeplini acelaşi rol şi la naţionala de senioare.

Mia Rădoi revine după un an la Vâlcea

Mia Rădoi revine după un an în postura de secund la SCM, după ce a încheiat un un ciclu de cinci ani la Centrul de Excelenţă de la Râmnicu Vâlcea.

„Mă reîntorc la SCM după un an de pauză, sunt foarte fericită că voi lucra din nou cu sportive profesioniste. Îmi doresc să avem rezultate cât mai bune, să putem forma o echipă puternică, atât în teren, dar şi ca staff şi să jucăm din nou cu sala plină. În anul care a trecut, eu mi-am continuat activitatea la Centrul de Excelenţă şi rezultatele se văd. Multe dintre fetele de la Centrul de Excelenţă au ajuns la echipe din prima ligă, sunt componente ale lotului de tineret, iar câteva vor continua la junioare 1. Sezonul care urmează îmi doresc din tot sufletul să fim din nou în primele trei echipe din campionat, să revenim la normalitate şi cel mai mult, îmi doresc sănătate pentru toţi”, a spus fosta mare jucătoare a Oltchimului.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...