Sport

SCM Rm. Vâlcea anunţă nou staff-ul tehnic pentru noul sezon, 2021-2022

În noul an competitional, colectivul tehnic al SCM Rm. Vâlcea va fi alcătuit din: GORAN KURTES (antrenor principal), MARIA RĂDOI (antrenor secund), ILDIKO KEREKES BARBU (antrenor cu portarii) şi ALEKSANDAR TUNGUNZ (preparator fizic).

“Modificări se produc şi pe partea medicală. Pe aceasta cale ii transmitem multumiri lui Daniel Oprea, maseurul echipei din ultimele sezoane, care a dorit să se retragă pentru moment. Experienţa maseurilor Oprea Daniel şi Andrei Bularga a fost foarte apreciată în rândul sportivelor, în special în momentele cele mai dificile, cand au trebuit să dispute multe jocuri într-o perioada de timp limitată, iar recuperarea unui sportiv în astfel de momente este foarte importantă”, transmit reprezentanţii echipei vâlcene.

Fost jucător în naţionala Serbiei, Goran Kurtes a mai antrenat în Serbia pe Mladost Backi Jarak, Crvena Zvezda Mokrin, Crvenka Crvenka, Hikinda şi Jugovic Kac, iar în România pe Tomis Constanţa şi CSM Ploieşti. În sezonul trecut, sârbul a fost secund la echipa noastră.

GORAN KURTES, noul antrenor principal, a declarat următoarele: ”Îi mulţumesc lui Florin Pera pentru tot ce a făcut pentru club şi pentru mine în perioada anterioară. Şi îi urez mult succes şi succes la noul lui club. Bineînţeles că vom continua pe acelaşi drum, deoarece scopul nostru este să fim în vârful handbalului românesc. Se ştie că publicul din Vâlcea este cel mai bun din România şi cât de mult iubeşte şi susţine echipa. Vom face tot posibilul să nu-i dezamăgim şi să ne atingem obiectivele împreună. Pentru mine este o mare onoare şi un privilegiu să lucrez la Vâlcea. Este şi o mare provocare, cred în calitatea şi caracterul echipei. Cu o familie mare, împreună cu conducerea şi fanii, cu multă muncă şi o atmosferă bună, putem spera la rezultate bune”.

Fostă mare jucătoare a Oltchimului şi a naţionalei, Mia Rădoi a mai antrenat Mureşul Tg.Mureş şi naţionala Italiei. A fost secund la SCM până în vara anului trecut şi are la activ mai multe experienţe la grupe de junioare.

MIA RĂDOI, antrenor secund, este încântată de revenirea in familia roş-albastră: ” Mă reîntorc la SCM după un an de pauză, sunt foarte fericită că voi lucra din nou cu sportive profesioniste. Îmi doresc să avem rezultate cât mai bune, să putem forma o echipă puternică, atât în teren, dar şi ca staff şi să jucăm din nou cu sala plină. În anul care a trecut, eu mi-am continuat activitatea la Centrul de Excelenţă şi rezultatele se văd. Multe dintre fetele de la Centrul de Excelenţă au ajuns la echipe din prima ligă, sunt componente ale lotului de tineret, iar câteva vor continua la junioare 1. Sezonul care urmează îmi doresc din tot sufletul să fim din nou în primele trei echipe din campionat, să avem un drum cât mai lung în cupele europene, să revenim la normalitate şi cel mai mult, îmi doresc sănătate pentru toţi”

ILDIKO KEREKES BARBU, antrenor cu portarii, va continua munca cu portarii de la echipa noastră. În plus, ea se va ocupa din acest an şi de pregătirea portarilor de la naţionala de senioare. “Va fi un nou sezon foarte dificil, toate echipele s-au întărit. Toată lumea îşi doreşte ca Vâlcea să continue evoluţiile din ultimii ani. Ar fi un mare plus pentru echipă reîntoarcerea fanilor în tribune pentru că toţi cunoaştem dragostea şi ataşamentul suporterilor faţă de echipă”, spune ‘Shumy’.

ALEKSANDAR TUNGUZ, noul preparator fizic, este un fost handbalist, vine după şase ani petrecuţi la echipa masculină sârbă, Vojvodina Novi Sad: “După o perioada de succes alaturi de fostul meu club, venirea la Râmnicu Vâlcea reprezintă o mare provocare. Vâlcea este un oras care are o traditie cunoscută la nivel european. Sunt fericit ca am prilejul sa lucrez aici şi abia astept sa ma apuc de treabă. Sper să ne îndeplinim toate obiectivele”.

În zilele următoare vom reveni şi cu alte noutăţi.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...