Actualitate

Ocnele Mari, în doliu. A trecut la cele veşnice bunul părinte paroh al Parohiei Trăistari Petre Veţeleanu

Joi, 17 iunie, a trecut la cele veşnice bunul părinte paroh al Parohiei Trăistari – Ocnele Mari Petre Veţeleanu. În vârstă de numai 53 de ani, inima lui a cedat după o îndelungată luptă cu alte probleme de sănătate pe care le-a ascuns tuturor celor cărora a încercat să le fie aproape în momente grele.

Probleme care niciodată nu l-au împiedicat să-i pună pe mii de nevoiaşi pe primul loc în atenţia sa, fie că vorbim de copii, femei, bătrâni sau pur şi simplu oameni fără adăpost şi ce pune pe masă. Petre Veţeleanu a continuat şi tradiţia familiei de promotoare a culturii, organizând expoziţii de pictură ce au adus în milenara aşezare învecinată cu Râmnicu Vâlcea personaltăţi de anvergură internaţinală. Oricât de lung ar fi un articol, nu va putea cuprinde niciodată la adevărata dimensiune implicarea lui Petre Veţeleanu în viaţa societăţii.

În aceste clipe triste pentru întreaga comunitate vâlceană, primarul din Ocnele Mari, Remus Gabriel Sasu, adresează condoleanţe familiei îndoliate şi tuturor celor care l-au iubit pe acest rarisim duhovnic şi putere de a depăşi greaua încercare sufletească.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...