Administraţie

Noi echipamente medicale la SJU Vâlcea

A fost semnat contractul de finanţare pentru Proiectul ”Întărirea capacităţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea de gestionare a crizei sanitare COVID-19”

Astăzi, 17 iunie 2021, Constantin Rădulescu a semnat contractul de finanţare pentru Proiectul ”Întărirea capacităţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea de gestionare a crizei sanitare COVID-19”, pe care Consiliul Judeţean Vâlcea îl va implementa cu fonduri europene.

Scopul proiectului, care are o valoare de 9.744.204,54 lei (cca 2 milioane euro), îl reprezintă creşterea capacităţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea de gestionare a crizei sanitare COVID-19.

Proiectul presupune, pe lângă achiziţionarea de materiale şi echipamente de protecţie, şi dotarea secţiilor în care se tratează pacienţi sau suspecţi COVID-19 cu echipamente/dispozitive medicale.

Printre echipamentele medicale ce vor fi achiziţionate se numără: aparatură radiologie pulmonară, aparate ventilaţie mecanică, paturi terapie intensivă, defibrilatoare, electrocardiografe, monitoare de înaltă performanţă pentru terapie intensivă, microscop optic etc..

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...