Administraţie

RAJDP continuă intervenţiile pentru reabilitarea drumurilor judeţene. Se intervine pe zona Fedeleşoiu - Dăeşti

Drumul ocolitor care duce spre Călimăneşti intră în lucrări de reabilitare a covorului asfaltic, conform unui program stabilit de Consiliul Judeţean Vâlcea. Pentru moment, lucrările sunt concentrate pe sectorul care traversează localitatea Fedeloşoiu, după cum anunţă conducerea administrativă a judeţului.

“Colegii de la RAJDP au început turnarea de covor asfaltic pe DJ 703 L, pe sector Fedeleşoiu. Lucrările de reabilitare vor continua şi în perioada următoare, conform graficului stabilit prin programul derulat de CJ Vâlcea, astfel încât să se intervină cu lucrări pe toate drumurile judeţene, acolo unde este necesar. DJ 703 L Jiblea-Dăeşti-Fedeleşoiu este un drum important, deoarece constituie alternativa de trafic în cazul blocajelor rutiere de pe DN 7”, a anunţat preşedintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Totodată, instituţia anunţă că a pregătit documentaţia necesară accesării fondurilor europene pentru intervenţii pe un traseu rutier care face legătura cu judeţul Argeş. Este vorba de DJ 703 G Jiblea-Sălătrucel-Berislăveşti-Lim. Jud. Argeş, un alt drum pe care CJ Vâlcea îl modernizează cu fonduri europene.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...