Administraţie

Alegeri parţiale în Vâlcea. Se merge pe continuitate?

Două comune din judeţul Vâlcea urmează să fie luate cu asalt de liderii principalelor partide parlamentare, în contextul în care ambele localităţi trec prin procesul de alegeri parţiale. Primarii localităţilor Slătioara şi Scundu, Romcescu Cristian, respectiv Dumitru Blejan, au fost invalidaţi de ANI, în urma unor verificări ample făcute de agenţie. Ambii au intrat pe mandat PSD, iar o eventuală mutaţie poate schimba echilibrul în eşicherul politic judeţean. Totuşi, după cum recunoaşte liderul PNL Vâlcea, acest lucru este prea puţin probabil.

„Sunt cei mai buni candidaţi ai noştri. Acum, dacă e să pierdem, măcar ştim că am intrat în luptă. Asta contează!”, a explicat liderul PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican.

Pe de altă parte, conducerea PSD Vâlcea este convinsă că noile alegeri vor da semnalul continuităţii. „Camelia Romcescu are o experienţă de 20 de ani în administraţia publică locală. În Slătioara nu cred că aveam un candidat mai bun ca ea. În Scundu, Mihai Blejan, poate să conteze pe sprijinul meu. Este un tânăr care ştie că inovaţia şi inteligenţa sunt măsuri cheie n administraţia locală. Ştiu că amândoi candidaţii noştri din alegerile parţiale sunt oameni bine văzuţi în comunitate, oameni integri, oameni pe care PSD mizează. Mizăm pe continuitate în amândouă cazurile”, a punctat Constantin Rădulescu, liderul social-democraţilor vâlceni.

Campania electorală începe pe 11.06.2021 şi se va termina pe 25 ale aceleiaşi luni.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...