Administraţie

Luni începe dezinsecţia în municipiul Râmnicu Vâlcea

Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea informează locuitorii că în perioada 14 - 25 iunie se vor executa tratamente la sol de dezinsecţie şi deparazitare pe spaţiile verzi aparţinând domeniului public (pentru combaterea căpuşelor şi ţânţarilor), precum şi acţiuni de deratizare (combaterea rozătoarelor) la punctele de colectare a deşeurilor menajere.

În cazul unor condiţii meteorologice nefavorabile, perioada pentru tratamentele de dezinsecţie şi deparazitare se va decala sau prelungi. Produsele utilizate sunt: K-OTHRINE SC 25 - substanţă activă deltametrin pentru pentru combaterea insectelor de disconfort (ţânţari, căpuşe, muşte) şi VERTOX PASTA BAIT - pentru combaterea rozătoarelor (şoareci, şobolani). Produsele fac parte din grupa Xn şi Xi de toxicitate şi sunt avizate de Comisia Naţională pentru Produse Biocide din cadrul Ministerului Sănătăţii.

Apicultorii şi sericicultorii de pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea sunt rugaţi să ia toate măsurile necesare pentru protejarea familiilor de albine şi a viermilor de mătase prin evitarea contactului cu substanţele insecticide distribuite.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...