Economic

Aplicaţia 24pay, care permite plata transportului în comun cu cardul bancar, prin intermediul telefonului mobil, continuă extinderea şi la Râmnicu Vâlcea

Aplicaţia 24pay, dezvoltată de compania PTP Online, care permite celor care folosesc transportul în comun din Arad, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi, Râmnicu Vâlcea, Sibiu şi Timişoara să achite titlul de călătorie cu telefonul, este disponibilă de astăzi pentru plata călătoriilor cu transportul public din Municipiul Bucureşti, în cadrul unui parteneriat încheiat cu STB SA.
Aplicaţia a fost lansată în martie 2018, iar plăţile pentru achiziţionarea biletelor sunt derulate prin parteneriat exclusiv cu Banca Transilvania, utilizând soluţia acesteia de plată cu cardul. 24pay a depăşit 5 milione de tranzacţii în aproximativ 2 ani de la lansare, are peste 500.000 de instalări, iar lunar sunt realizate prin intermediul său peste 250.000 de tranzacţii.

”Misiunea noastră rămâne cea de a deveni aplicaţia preferată de plată a românilor şi de a extinde la nivel naţional posibilitatea de a achita transportul în comun, simplu şi rapid, cu ajutorul telefonului. Lansarea serviciului în Bucureşti reprezintă un pas important în această direcţie şi sperăm să primim din partea călătorilor bucureşteni acelaşi feedback pozitiv de care ne bucurăm în celelalte oraşe. Alături de plata transportului public, am extins gama de servicii cu reîncarcarea cartelelor prepaid, serviciu care se bucură de o popularitate din ce în ce mai mare în rândul utilizatorilor noştri. În prezent, derulăm proiecte pilot pentru plata parcării, cât şi pentru achitarea produselor de la automatele de vending”, a declarat Dan Cernea, director general PTP Online.

În aplicaţie, în cadrul secţiunii Transport Public – Bucureşti, vor fi disponibile atât călătorii Urbane, Regionale şi Expres, abonamente Urbane de 1 zi, 7 zile şi 15 zile, cât şi abonamente lunare Urbane, Regionale si Expres. Călătorii vor urma următorii paşi: selecţia titlului de călătorie dorit, selectarea valabilităţii, şi confirmarea tranzacţiei. Ulterior, titlul de călătorie va fi disponibil în secţiunea Portofel, iar detaliile tranzacţiei vor fi disponibile în secţiunea Istoric.

Aplicaţia 24pay este disponibilă pentru sistemele de operare Android & iOS, iar utilizatorii o pot descărca gratuit din Google Play, App Store sau Huawei AppGallery. Pentru utilizarea aplicaţiei, este necesară adăugare iniţială a unui card bancar Visa sau Mastercard.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...