Eveniment

Peste 100 de percheziţii în dosare de infracţiuni economice, inclusiv în Vâlcea

În această dimineaţă, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice pun în aplicare 111 mandate de percheziţie domiciliară şi 21 de mandate de aducere, pentru destructurarea unor grupări infracţionale şi exploatarea probatoriului în dosare penale complexe, în care se efectuează cercetări privind infracţiuni de evaziune fiscală şi contrabandă cu ţigări.

Astfel, poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice efectuează 45 de percheziţii domiciliare (12 în Bucureşti, 8 în Buzău, 2 în Ilfov, 2 în Timiş şi câte una în Argeş, Arad, Alba, Bacău, Bistriţa-Năsăud, Brăila, Braşov, Cluj, Constanţa, Dolj, Galaţi, Gorj, Hunedoara, Iaşi, Mehedinţi, Mureş, Olt, Prahova, Suceava, Sibiu, Vâlcea) şi pun în executare 7 mandate de aducere.

Activităţile sunt derulate într-un dosar penal aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, privind infracţiuni de evaziune fiscală, spălarea banilor, exercitarea fără drept a unei profesii, vătămare corporală şi fals intelectual.

Tot astăzi, Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Olt efectuează 32 de percheziţii domiciliare (20 în Argeş, 4 în Vâlcea, 3 în Gorj şi câte una în Alba, Bucureşti, Braşov, Mehedinţi, Olt) şi pune în executare 5 mandate de aducere, într-un dosar penal privind infracţiuni de evaziune fiscală.

Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vrancea efectuează 13 percheziţii domiciliare (toate în judeţul Vrancea) şi pune în executare 4 mandate de aducere, într-un dosar penal privind infracţiuni de contrabandă cu ţigarete.

Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava efectuează, în judeţul Suceava, 10 percheziţii domiciliare şi pune în executare 5 mandate de aducere, într-un dosar penal privind infracţiuni de contrabandă cu ţigarete.

Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ilfov efectuează 4 percheziţii domiciliare, în judeţul Ilfov, într-un dosar penal privind infracţiuni de evaziune fiscală.

Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Maramureş efectuează 3 percheziţii domiciliare în judeţul Maramureş, într-un dosar penal privind infracţiuni de contrabandă cu ţigarete.

Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba efectuează 2 percheziţii domiciliare, în judeţul Alba şi municipiul Bucureşti, într-un dosar penal privind infracţiuni de evaziune fiscală.

Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vaslui efectuează 2 percheziţii domiciliare în judeţul Vaslui, într-un dosar penal privind infracţiuni de contrabandă cu ţigarete.

La activităţi, participă poliţişti specializaţi în investigarea criminalităţii economice, de investigaţii criminale precum şi specialişti criminalişti şi echipe de luptători ai serviciilor pentru acţiuni speciale.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...