Administraţie

Primarul Melente urmează exemplul lui Gutău. “Nu-mi rămâne decât să mă împrumut!”

Primarul comunei Drăgoeşti, Gheorghe Melente, declară că actualul buget alocat localităţii nu îi mai permite să facă nicio investiţie în următoarele luni, ba chiar ar putea să pună în pericol actualele proiecte aflate în curs de implementare la nivelul localităţii.

„Practic, bugetul actual nu ne ajunge decât pentru cheltuieli de funcţionare şi întreţinere. Nu văd cum aş putea să mai demarez noi investiţii în comună, în aceste condiţii. Poate pe fonduri europene, deşi liniile de finanţare nu au fost deschise încă. În plus, şi acolo va fi nevoie de bani pentru documentaţie. Nu mai vorbesc că, în acest moment, nici banii de cofinanţare pentru proiecte în lucru nu îi avem. Nu-mi rămâne decât să mă împrumut!”, spune alesul din Drăgoeşti.

În acest moment, valoarea împrumutului care urmează a fi făcut de primăria Drăgoeşti este incertă, dar primarul aminteşte că are în execuţie lucrări la Căminul Cultural din localitate, o investiţie de 1 milion euro din fonduri europene, la piaţa agroalimentară ce urmează a fi inaugurată în vara acestui an, în valoare de 240.000 euro, precum şi lucrările de modernizare a trotuarelor, rigolelor stradale şi realizarea pistelor de biciclete, proiect ce acoperă toate satele componente ale comunei Drăgoeşti.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...