Actualitate

Informare de presă!

Anunţ întrerupere furnizare apă potabilă

Ca urmare a executării lucrărilor de înlocuire a distribuitorului de apă aferent Staţie de pompare Feţeni din Râmnicu Vâlcea, strada Feţeni, în data de 09.06.2021, în intervalul orar 08.00 – 18.00, se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenţi în Râmnicu Vâlcea pe strada Feţeni şi în cartierul Feţeni.

În această perioadă orară, echipele de intervenţie ale APAVIL SA vor face eforturi susţinute pentru scurtarea timpului necesar finalizării lucrărilor.

Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din reţea, certificaţi prin buletine de analiză a apei în secţiunea de intervenţie (înainte şi după spălarea reţelei), angajaţii Apavil SA vor efectua purjări în zona respectivă şi în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. Recomandăm consumatorilor afectaţi să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurităţi produse ca urmare a întreruperii furnizării.

Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiştii societăţii noastre.

Vă mulţumim pentru înţelegere!

Compartimentul comunicare, mass-media al societăţii Apavil S.A.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...