Administraţie

Horezu primeşte 100,000 lei pentru echipa de fotbal

Consiliul Judeţean Vâlcea a decis să extindă linia de finanţare pentru susţinerea performanţei sportive, pe lângă cei 600,000 lei alocaţi echipei de handbal fanion a judeţului, CSM Rm. Vâlcea, o altă sumă de 100.000 lei fiind direcţionată către Fotbal Club Flacăra Horezu, echipă care activează în Liga a III-a a campionatului naţional.

„Anul trecut a fost unul dificil şi, chiar dacă alocările bugetare au fost mai reduse, am găsit resurse financiare pentru a susţine în continuare sportul vâlcean. Astăzi, am fost prezent la Horezu unde, alături de primarul Nicolae Sărdărescu, am semnat contractul de parteneriat, prin care alocăm suma de 100.000 lei echipei locale de fotbal. În urmă cu trei ani, Flacăra Horezu a reuşit performanţa de a promova în liga a 3-a. Noi, CJ Vâlcea, le-am fost alături încă de la început, şi ne bucurăm că, şi cu sprijinul nostru, s-a menţinut în acest eşalon fotbalistic şi a adus bucurie în rândul suporterilor cu fiecare meci câştigat”, a explicat preşedintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Performanţa implică şi costuri pe măsură şi, tocmai de aceea, CJ Vâlcea va rămâne alături de echipa de fotbal din Horezu, aşa cum va proceda şi în cazul celei din Dăeşti. Felicitări şi mult succes în noul campionat, a mai transmis preşedintele CJ fotbaliştilor de top din judeţ.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...