Politică

PSD Vâlcea lărgeşte rândurile. Sute de noi membri validaţi

Luni, 7 iunie 2021, într-un cadru festiv, PSD Vâlcea şi-a prezentat noii membri, care au ales să se alăture organizaţiei municipale. Peste 250 de noi adeziuni au fost validate de forul de conducere al organizaţiei, cei recent înscrişi reprezentând diferite grupe de vârstă şi profesii.

În opinia liderului organizaţiei judeţene, Constantin Rădulescu, acesta este un moment propice pentru a relua o activitate de consolidare a organizaţiei care a fost stopată de epidemia de coronavirus. În acelaşi timp, acesta se declară plăcut surprins de receptivitatea de care locuitorii Râmnicului au dat dovadă la mesajul social-democraţilor de a completa echipa partidului.

Oameni valoroşi, tineri şi seniori, vin alături de echipa PSD şi de Constantin Rădulescu!

"Validarea celor peste 250 de noi adeziuni continuă. La nivelul municipiului Râmnicu Vâlcea, PSD porneşte motoarele post pandemie, în forţă! Ni s-au alăturat în partid tineri, dar şi seniori, oameni pregătiţi, care au ales să vină în cel mai mare partid din România, Partidul Social Democrat!", a punctat Constantin Rădulescu, preşedinte PSD Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...