Politică

Claudia Banu: Unul dintre cele mai frumoase judeţe ale României, Vâlcea oferă multiple oportunităţi pentru investitorii români sau străini

Nordul judeţului, unde există deja o pârtie de ski de nivel european, este poate cel mai atractiv. Peisajul este feeric, dar investiţiile lipsesc. Cu puţină creativitate, zonele Voineasa şi Vidra ar putea rivaliza oricând cu resorturile din Austria şi Elveţia. Cei care se vor hotărî să investească acum, acolo, vor beneficia nu numai de natură, ci vor putea fi pionieri ai investiţiilor viitoare.

În sud, podgoriile produc deja vinuri de calitate, recunoscute internaţional, dar este loc suficient pentru investitori. Tot ce ţine de arta vinului, de la dopuri până la îmbuteliere, reprezintă un segment de investiţii încă neexploatat.

În depresiunea Horezu, recunoscută ca zonă de creaţie artistică, unde predomină artizanatul, există o singură formă de turism, turismul monahal, care exploatează bijuteriile bisericeşti din zonă. Totuşi, turiştii au nevoie de o ofertă mult mai bogată de petrecere a timpului liber.

Datorită recentelor migraţii ale populaţiilor, judeţul Vâlcea poate fi interesant şi pentru cei care vor să înfiinţeze şi să exploateze ferme agricole şi piscicole.

“La o simplă privire, judeţul Vâlcea poate fi un paradis investiţional. Sunt semne bune şi din partea primarilor vâlceni, care au înţeles să-şi dezvolte localităţilor promovând investiţiile. Vă invit deci, să fiţi ambasadori ai judeţului nostru şi să răspândiţi vorba că judeţul este deschis tuturor oportunităţilor şi că aici se poate obţine profit, pe toate planurile”, a declarat Claudia Mihaela Banu, senator PNL.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...