Politică

PSD Vâlcea a depus candidaturile pentru alegerile locale parţiale de la Slătioara şi Scundu

Duminică, 6 iunie 2021, în prezenţa preşedintelui PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, parlamentarilor PSD, consilierilor judeţeni şi locali, au fost depuse dosarele de candidatură pentru alegerile locale parţiale de la Slătioara şi Scundu, care vor avea loc pe data de 27 iunie 2021.

Astfel, pentru Primăria Slătioara, candidatul PSD va fi Camelia Daniela Romcescu, iar pentru Primăria Scundu va intra în competiţie, din partea PSD, Mihăiţă George Blejan.

Constantin Rădulescu: “Avem candidaţi bine pregătiţi, cu echipe puternice în spate”

"Pe 27 iunie, vom câştiga alegerile la Slătioara şi la Scundu! Avem candidaţi bine pregătiţi, cu echipe puternice în spate, cu primari care au fost în funcţie şi care le sunt alături. La Slătioara, Sorin Romcescu va fi alături de candidata noastră, Camelia Romcescu, punându-şi la dispoziţie toată experienţa administrativă pentru continuitate şi proiecte bune pentru comună. La Scundu, avem un candidat tânăr, energic, ambiţios, susţinut de o echipă puternică. Şi aici, experienţa lui Dumitru Blejan îşi va spune cuvântul şi sunt convins că Mihăiţă Blejan va fi primarul comunei Scundu. În calitatea pe care o am, de preşedinte PSD Vâlcea, dar şi de preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea, voi fi alături de cei doi viitori primari. Le mulţumesc vâlcenilor din Scundu şi Slătioara pentru sprijin şi îi invit la vot pe 27 iunie, să voteze candidaţii PSD", a declarat Constantin Rădulescu, preşedinte PSD Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...