Monden

Cinema City redeschide cinematografele pe 27 mai!

Pe 27 mai 1896, România fremăta cuprinsă de o emoţie neobişnuită pricinuită de difuzarea primei proiecţii cinematografice pe plaiuri mioritice. Câtă nerăbdare, curiozitate şi interes au stârnit aceste noi inovaţii ce urmau să marcheze de acum înainte viaţa celor mai mulţi dintre noi. Şi iată că aproape 125 de ani mai târziu, freamătul revine, emoţia creşte: nu din cauza unei noi invenţii, ci de această dată datorită regăsirii unui vechi prieten drag, marele ecran care revine acum la viaţă. Din 27 mai 2021 porţile Cinema City se redeschid pentru toţi aceia care au aşteptat cu nerăbdare să-şi reia locul în fotoliul lor confortabil de cinema, cu o cutie de popcorn în mână şi cu inima deschisă pentru a porni în noi aventuri de neuitat.

Multe s-au schimbat în ultimul secol, cum de asemenea şi mai multe s-au schimbat în ultimul an. Ceea ce a rămas neschimbat e dorinţa de a trăi emoţii de neegalat în faţa marelui ecran. Marile poveşti au nevoie de spaţiu pentru a se desfăşura în faţa ochilor noştri, oamenii au nevoie de experienţe memorabile care să-i ţină cu inima la gură.
Entertainment-ul de calitate e întotdeauna apreciat la adevărata lui valoare, cinefilii din întreaga lume sărbătorind prilejul de redescoperi acţiunea, efectele speciale şi replicile spumoase, iar Cinema City a mizat şi mizează pe cele mai importante trenduri cinematografice, precum IMAX, 4DX sau VIP.

Atenţie, motor: de săptămâna viitoare Cinema City te invită la film!

După o îndelungată pauză de peste 1 an, întreaga industrie se întoarce la viaţă. Exact ca într-o producţie de mari proporţii şi Cinema City reintră în acţiune: echipa e gata să te întâmpine în noi universuri cinematografice, 27 de multiplexuri cu 242 de săli de cinema din 20 de oraşe îşi deschid uşile pentru a te primi cu căldură, în timp ce peste 40,000 locuri sunt pregătite pentru a face faţă entuziasmului nestăvilit al iubitorilor de cinema. Pentru că vizionarea filmelor în sălile de cinema e o experienţă care merită trăită alături de membrii aceleiaşi comunităţi cinefile, zeci mii de inimi ce bat în acelaşi timp, mii de respiraţii întretăiate de emoţie în aşteptarea inefabilului.

Cele mai bune filme au nevoie de cel mai bun loc să vezi un film

Nimic nu se compară cu senzaţia unică pe care o ai atunci când luminile se sting, iar tu eşti gata să te pierzi într-o poveste captivantă, strângând la piept o pungă de popcorn sau mâna persoanei cu care mergi la film, adâncit confortabil în fotoliul comod în timp ce sunetele puternice şi lumina caldă te învăluie şi te poartă într-o nouă lume de neuitat. Sala de cinema este şi va fi în continuare cel mai bun mod de a trăi un film la intensitatea potrivită, de a da frâu liber imaginaţiei şi de a regăsi alături de alţi cinefili bucuria împărtăşită de a visa. Aşa că pregăteşte-te, următoarea perioadă îţi aduce o serie magnifică de noi lansări de filme cu care te poţi delecta în deplină siguranţă, profitând din plin de cea mai bună experienţă cinematografică la Cinema City.

Prima săptămână la film aduce filme premiate, filme fantastice, de comedie şi acţiune:

- direct de pe covorul roşu al Premiilor Oscar: NOMADLAND (3 premii Oscar pentru cel mai bun film, cea mai bună actriţă, cel mai bun regizor), ANOTHER ROUND (Oscar pentru cel mai bun film străin, cu Mads Mikkelsen) iar, de la Pixar, SOUL (Oscar pentru cea mai bună animaţie)

- filmul românesc răspunde şi el chemării Marelui Ecran aducând în prim plan câştigătorul Ursului de Aur la Berlin, BABARDEALĂ CU BUCLUC SAU PORNO BALAMUC

- Robert de Niro, Morgan Freeman şi Tommy Lee Jones se întorc în comedia THE COME BACK TRAIL, Liam Neeson revenind în forţă în filmul de acţiune THE MARKSMAN

De 1 iunie, vă puteţi bucura din plin de avanpremierele mult aşteptate:

- CRUELLA, cu Emma Stone în rolul faimosului personaj negativ din 101 Dalmaţieni şi

- TOM & JERRY care vă cheamă să aniversăm împreună 80 ani de la prima lor apariţie.

Urmează o vară incendiară, plină de surprize, în care vei reîntâlni eroi dragi, vei trăi noi aventuri şi vei experimenta emoţii de neegalat: FAST & FURIOUS 9, CONJURING 3, A QUIET PLACE 2, BLACK WIDOW, HOTEL TRANSYLVANIA: Transformania sau THE SUICIDE SQUAD fiind doar câteva dintre titlurile anunţate.

Programul complet al cinematografelor Cinema City, împreună cu detalii despre bilete şi promoţii vor putea fi găsite pe site-ul www.cinemacity.ro

Liderul pieţei cinematografice mereu mai aproape de iubitorii de film

După momentele dificile din ultimul an, Cinema City îşi reafirmă poziţia de lider pe piaţa cinematografică din România, asumându-şi rolul de locomotivă în relansarea pieţei de cinema româneşti. Parte a Cineworld Group, cel de-al doilea mare operator la nivel mondial, Cinema City îşi reia investiţiile în anul 2021, reafirmându-şi încrederea în viitorul marelui ecran. Ne continuăm expansiunea, deschizând două noi multiplexuri în oraşele Buzău (pe 27 mai, cinema-ul cu numărul 27) şi Braşov (la finele anului, numărul 28) echipate cu tehnologie inovatoare, la standarde cinematografice identice celor din marile capitale ale lumii. Mai mult chiar, demarăm în viteză şi accelerăm procesul de recrutare în întreaga ţară anunţând sute de noi poziţii, din dorinţa de a ne completa şi extinde echipa care să ofere tuturor celor care ne trec pragul o experienţă cinematografică perfectă.

Despre Cinema City România

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din România şi face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe pe plan mondial.

Cinema City România operează 27 de multiplexuri, cu un total de 242 de săli, în 20 oraşe din ţară: Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Buzău, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galaţi, Iaşi, Piatra Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureş şi Timişoara.

În plus, Cinema City România le oferă cinefililor cele mai inovatoare concepte de cinema, disponibile în România exclusiv în cinematografele Cinema City: IMAX (săli cu cele mai mari ecrane din ţară, imagini clare ca lacrima şi sunet impresionant), 4DX (experienţă cinematografică absolută, pentru toate cele 5 simţuri) şi VIP LIGHT (în preţul unui singur bilet, te bucuri de o experienţă cinematografică confortabilă cu fotolii extensibile şi meniu bar nelimitat). Astfel, cu fiecare nou multiplex deschis şi cu fiecare nouă tehnologie adusă, misiunea Cinema City este de a pune la dispoziţia tuturor cel mai bun loc pentru a vedea un film.

Mai multe informaţii pe www.cinemacity.ro

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...