Actualitate

Cadou inedit din partea preşedintelui Consiliului Judeţean Vâlcea pentru un director de regie

Fostul director al Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Vâlcea, Nicolae Vălimăreanu, s-a bucurat de atenţia acordată de foştii săi colegi din Consiliul Judeţean Vâlcea, dar şi de un inedit cadou făcut de conducătorul instituţiei, Constantin Rădulescu.

Acesta i-a mulţumit pentru întreaga activitate fostului director al regiei, ajuns la vârsta pensionării, oferindu-i acestuia distincţiile oficiale din partea administraţiei judeţene, o diplomă de excelenţă şi… un cocoş şi o damigeană cu vin de la Vâlcea.

„În numele meu şi al colegilor din Consiliul Judeţean, îi mulţumesc pentru întreaga activitate şi îi urez mult succes în tot ce va alege să întreprindă în viaţă! De asemenea, vreau să îl asigur că Regia va merge mai departe şi va fi în continuare una dintre cele mai performante din ţară. Nicolaie Vălimăreanu merită respectul şi aprecierea noastră pentru o viaţă dedicată RAJDP Vâlcea şi pentru o carieră cu rezultate deosebite în slujba vâlcenilor, pentru care şi-a dorit mereu drumuri mai bune”, a declarat Constantin Rădulescu, preşedinte CJ Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...