Ultima Oră

Directorul Spitalului de Psihiatrie Drăgoeşti, suspendat din funcţie!

Cine greşeşte plăteşte. Ancheta este în curs. Urmare a evenimentelor recente relatate în presă, precum şi a solicitării domnului Edward Stanca, cererea de suspendare a acestuia din funcţia de director, pe perioada anchetei, a fost acceptată.

Ca urmare a apariţiei în spaţiul public a unor materiale care fac referire la un aşa-zis dialog între managerul spitalului din Drăgoeşti şi o angajată, în calitate de coordonator direct al activităţii spitalelor subordonate Consiliului Judeţean Vâlcea, administratorul public al judeţului, Adrian Mihăilă, confirmă verificarea întregului lanţ de spitale aflate în subordinea CJ Vâlcea, printre care şi Spitalul de Psihiatrie Drăgoeşti.

„La nivelul Consiliul Judeţean există o comisie constituită printr-o dispoziţie a preşedintelui, comisie pe care o conduc, în calitate de coordonator al spitalelor, care are ca şi obiectiv verificarea întregului lanţ de spitale aflate în subordinea CJ Vâlcea, printre care şi Spitalul de Psihiatrie Drăgoeşti. Întreaga activitate va fi verificată, inclusiv aspectele sesizate ieri. De asemenea, într-o astfel de situaţie, competenţa revine organelor de poliţie, unde persoanele lezate pot să depună plângere. Avem, la acest moment, o anchetă în curs, care va stabili eventuale nereguli administrative sau/şi manageriale”, a declarat administratorul public al judeţului, Adrian Mihăilă.

Până la finalizarea anchetei pe care CJ Vâlcea o desfăşoară la Spitalul de Psihiatrie din Drăgoeşti, pentru asigurarea conducerii operative a spitalului, urmează a fi luate măsurile legale care se impun.

https://ziaruldevalcea.ro/2021/05/audio-socant-amenintari-ingrozitoare-ale-managerului-spitalului-de-psihiatrie-dragoesti-edward-stanca-la-adresa-unei-angajate/

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...