Inedit

Aleşii liberali din Vâlcea, agenţi de propagandă pro-vaccin

Începând cu luna mai, aleşii locali ai PNL Vâlcea vor avea drept sarcină de partid încurajarea populaţiei din zonele rurale de a se vaccina împotriva virusului SARS-Cov2.

Decizia a fost luată de către liderii PNL la nivel central, iar administrarea activităţii aleşilor locali în acest sens pică în sarcina fiecărei organizaţii judeţene.

„Din fericire, pe municipiul Râmnicu Vâlcea nu va fi nevoie să acţionăm. În rest, va trebui să mobilizăm fiecare organizaţie locală în parte pentru a convinge populaţia să se vaccineze. Cu excepţia Râmnicului, stăm destul de prost în tot judeţul”, a precizat liderul filialei judeţene PNL, deputatul Cristian Buican.

Operaţiune va debuta imediat după sărbătorile Pascale, problemele cele mai mari înregistrându-se în zona de Nord a judeţului.

În cadrul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19 din judeţul Vâlcea, demarată în data de 04.01.2021, au fost vaccinate până în prezent 51.330 persoane.

Numărul total al dozelor de vaccin anti COVID-19 administrate (atât la doza nr. 1 cât şi la doza nr. 2) este de 82.029, dintre care 70.958sunt doze de vaccin Pfizer BioNTech, 3.114sunt doze de vaccin Moderna şi 7.957sunt doze de vaccin AstraZeneca.

Numărul persoanelor vaccinate cu doza nr. 1 este de 51.330, ia a celor care au fost vaccinate şi cu doza nr. 2 este de 30.699, conform datelor prelucrate de Prefectura Vâlcea.

Începând din data de 23.03.2021, la nivelul judeţului Vâlcea a fost demarată şi etapa a III-a de vaccinare, în prezent fiind operaţionale 20 centre de vaccinare comunitare şi 4 echipe mobile care se deplasează în zonele greu accesibile sau către persoane netransportabile.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...