Actualitate

Noi centre pentru vaccinarea Pfizer, deschise în Vâlcea

Instituţia Prefectului – Judeţul Vâlcea informează că, începând de mâine, 20 aprilie a.c., vor fi operaţionalizate încă patru centre de vaccinare comunitare din judeţ, ultimele dintre cele stabilite la începutul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19 din judeţul Vâlcea.

Aceste patru noi centre de vaccinare sunt:
1. Centrul de vaccinare Lădeşti, situat în incinta sălii de sport a Liceului Teoretic „Virgil Ierunca” (str. Principală nr. 48, sat Lădeşti);
2. Centrul de vaccinare Mihăeşti, situat în incinta Căminului cultural Buleta (str. Buleta nr. 98);
3. Centrul de vaccinare Orleşti, situat în incinta Căminului cultural din satul Orleşti;
4. Centrul de vaccinare Suteşti, situat în incinta sălii de sport din satul Mazili.

În aceste patru centre se va administra vaccinul Pfizer BioNTech.

De asemenea, vă informăm că, începând de astăzi, 19 aprilie a.c., centrul de vaccinare din cadrul Liceului „Antim Ivireanul” din Râmnicu Vâlcea şi cel din cadrul Liceului „George Ţărnea” din Băbeni au fost transformate din centre de vaccinare cu vaccin AstraZeneca în centre de vaccinare cu vaccin Moderna.

În prezent, în judeţ sunt operaţionale 16 centre comunitare de vaccinare: şase centre în municipiul Râmnicu Vâlcea (sala de sport a Liceului Tehnologic Forestier, sala de sport a Şcolii Gimnaziale Anton Pann (două centre), sala de sport a Şcolii Gimnaziale nr. 10, sala de sport a Şcolii Gimnaziale nr. 5 – centru de vaccinare cu vaccin AstraZeneca şi sala de sport a Liceului „Antim Ivireanul” – centru de vaccinare cu vaccin Moderna), un centru în municipiul Drăgăşani (sala de sport a Liceului Tehnologic Brătianu), un centru în oraşul Băbeni (sala de sport a Liceului „George Ţărnea” – centru de vaccinare cu vaccin Moderna), un centru în oraşul Bălceşti (sala de sport situată pe strada 1 Decembrie nr. 39), un centru în oraşul Brezoi (în cadrul Spitalului Orăşenesc Brezoi), un centru în oraşul Horezu (sala de sport a Liceului „Constantin Brâncoveanu”), un centru în oraşul Berbeşti (în cadrul Liceului „Preda Buzescu”), două centre în oraşul Călimăneşti (în cadrul campusului şcolar/Liceul Tehnologic Călimăneşti – un centru de vaccinare cu vaccin AstraZeneca şi un centru de vaccinare cu vaccin Pfizer BioNTech) şi două centre în comuna Budeşti, satul Ruda (în cadrul Căminului cultural – un centru de vaccinare cu vaccin AstraZeneca şi un centru de vaccinare cu vaccin Pfizer BioNTech).

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...