Actualitate

Întâlnire pe tema cadastrării sistematice a proprietăţilor din Perişani, Racoviţa şi Câineni

Prefectul Sebastian Fârtat a participat joi, 15 aprilie, în comuna Perişani, alături de reprezentanţii Oficiului Judeţean de Cadastru şi Publicitate Imobiliară, la o întâlnire cu primarii şi secretarii celor trei localităţi din judeţ – Perişani, Racoviţa şi Câineni, pe unde va trece viitoarea autostrada Piteşti-Sibiu.

Tema întâlnirii a constituit-o cadastrarea sistematică gratuită a proprietăţilor din cele trei localităţi, cu accent pe lămurirea unor aspecte ce ţin de realizarea intabulării imobilelor ce vor fi afectate de construcţia viitoarei autostrăzi.

Reprezentantul Guvernului în Vâlcea a solicitat celor trei administraţii locale să acorde o atenţie deosebită identificării tuturor proprietarilor terenurilor aflate pe culoarul viitoarei autostrăzi, astfel încât aceştia să poată beneficia de despăgubiri echitabile la expropriere.

Prefectul Sebastian Fârtat a ţinut să precizeze că realizarea autostrăzii Piteşti-Sibiu reprezintă o prioritate a actualului Guvern şi apreciază că anul 2027 este unul realist în ceea ce priveşte finalizarea acesteia.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...