Politică

Claudia Banu, senator PNL: Dezaprob categoric violenţa care însoţeşte manifestaţiile şi îndemn la la empatie faţă de cei aflaţi în suferinţă!

Claudia Banu, senator PNL Vâlcea, face apel la raţiune în aceste zile tensionate, dar şi la înţelegere măcar faţă de suferinţa celor care sunt afectaţi medical de pandemie şi sacrificiile cadrelor medicale ce se luptă de un an, în condiţii foarte dificile, să trateze şi să reducă numărul de victime.


De asemenea, parlamentarul vâlcean cere manifestanţilor să conştientizeze contextul extrem de complicat pe care îl au de gestionat şi autorităţile din întreaga lume, nu doar din România, fără a desconsidera nici legitimitatea libertăţii de exprimare a fiecăruia, una dintre valorile fundamentale ale liberalismului, de altfel.

“Virusul SARS-CoV-2 ne-a impus noi reguli de existenţă, ne-a scos din normalitate şi ne-a învăţat să ne adaptăm situaţiei de faţă.
Supărarea şi frustrarea sunt sentimente normale, dar nu trebuie ca libertatea de exprimare pe care ne-am câştigat-o să fie folosită în scopuri nedemne de calităţile noastre umane.

PNL a susţinut şi susţine libertatea de exprimare, însă numărul mare de persoane internate la ATI în ultimele zile ne-a demonstrat clar că, atunci când ne împotrivim mai mult regulilor sanitare şi legilor în vigoare, situaţia devine de-a dreptul alarmantă.

Dezaprob categoric violenţa care însoţeste aceste manifestaţii şi îndemn la analiză, la empatie faţă de cei aflaţi în suferinţă, în spitale sau acasă şi, de asemenea, la înţelegerea contextului în care ne aflăm”, arată Claudia Banu, într-un comuncat remis miercuri, 31 iunie.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...