Sport

”Tigroaicele” atacă Vâlcea cu orgoliul rănit după remiza din campionat!

Înainte de returul din optimile Ligii Campionilor, CSM Bucureşti a avut parte de un duş rece în Liga Naţională: a făcut egal cu echipa de pe ultimul loc!

De la extaz, la agonie! Aşa au trăit handbalistele lui Adi Vasile în ultimele zile. După ce sâmbăta trecută au învins la nouă goluri pe SCM Rm. Vâlcea, în turul optimilor Ligii Campionilor, marţi, ”tigroaicele” au făcut doar egal în campionat cu could aşa ”U” Cluj.

”Suntem răniţi, avem un gust amar, nu este un meci care să ne fi făcut cinste, dar sunt experienţe pentru care trebuie să fii pregătit şi să înveţi. E greu să ţii concentrarea la acelaşi nivel cu 3 meciuri într-o săptămână. Este un lucru pentru care eu, în primul rând, trebuie să fiu mult mai pregătit, eu sunt primul care trebuie să înţeleg mai bine situaţia şi să le capacitez pe fete mai bine” – Adi Vasile, antrenor CSM Bucureşti.

”Suntem dezamăgite de noi, ştim că am fi putut să jucăm mult mai bine şi să reacţionăm mai bine...nu avem ce face acum, trebuie doar să acceptăm realitatea şi să ne ridicăm nivelul de joc. Nu ne-am gândit la meciul cu Vâlcea, a fost un duş rece şi am realizat că trebuie să jucăm mai bine pentru a obţine victorii” – Carmen Martin, handbalistă CSM Bucureşti.

Cu orgoliul rănit, jucătoarele echipei din Capitală îşi aşteaptă rivalele la Bucureşti, sâmbătă, de la ora 17.00, în Sala Polivalentă.

”Nu cred în confort, deşi poate inclusiv eu am fost într-o stare de confort la meciul anterior şi nu este bine....Există o formă de relaxare undeva în creier când ştii că ai obţinut o victorie mare, de aceea jocul cu Vâlcea de acasă va fi mult, mult mai greu. Mizez mereu pe orgoliul fetelor, egoul nostru a fost zgândărit, noi ne-am pus în această situaţie şi trebuie să ne revansăm” - Adi Vasile, antrenor CSM Bucureşti.

”Este unul dintre cele mai importante meciuri ale sezonului, toate îl aşteptăm cu nerăbdare. Am înţeles, mai ales după meciul din Liga Naţională, că trebuie să fim mult mai prezente, concentrate şi să nu ne gândim că avem avantaj. Meciul pleacă de la zero-zero şi trebuie să ne luptăm din primul minut până în ultimul” - Carmen Martin, handbalistă CSM Bucureşti.

În partida tur a optimilor Ligii Campionilor, CSM Bucureşti s-a impus la Vâlcea cu 33-24. Câştigătoarea dublei manşe va juca pentru un loc în Final Four-ul competiţiei cu învingătoarea dublei dintre Krim şi ŢSKA Moscova. La Ljubljana, gazdele au învins, scor 25-20.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...