Administraţie

Investiţie inaugurată: Comuna Vlădeşti are o nouă legătură rutieră între satele componente

Comuna Vlădeşti are o nouă legătură rutieră cu satele componente de peste râul Olăneşti. În prezenţa conducerii Consiliului Judeţean Vâlcea, autorităţile locale au inaugurat noul pod care face legătura între cele două maluri ale râului.

„Am participat la inaugurarea podului peste râul Olăneşti, din comuna Vlădeşti. Investiţia, în valoare de peste 2,3 milioane lei, a fost realizată de administraţia locală cu fonduri guvernamentale, printr-un proiect demarat în vara anului 2018. Îi felicit pe primarul localităţii, Adrian Cosac, şi pe toţi cei care au contribuit la realizarea acestui proiect important pentru comunitatea din Vlădeşti,” a anunţat preşedintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu.

În acelaşi timp, liderul administraţiei judeţene a ţinut să amintească faptul că localitatea limitrofă Râmnicului va beneficia de o serie de noi investiţii în perioada imediat următoare, în zonă urmând să se construiască un complex turistic de servicii balneare şi reacreaţionale.

„Tot în această zonă, în parteneriat cu primăria Vlădeşti, avem în lucru documentaţia pentru un proiect de anvergură, un complex de servicii balneare” a mai adăugat Constantin Rădulescu.

Complexul urmează să fie ridicat pe o suprafaţă de 3,4 ha, după ce în zonă au fost descoperite mai multe izvoare sărate care ar putea asigura resursa pentru întreţinerea serviciilor balneare pe întreaga perioadă a anului.

Prin această investiţie, autorităţile din Vlădeşti şi cele judeţene doresc să încurajeze dezvoltarea turismului de relaxare şi divertisment în zonă, făcând şi o legătură între Râmnicu Vâlcea şi binecunoscuta staţiune balneară Baăile Olăneşti.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...