Economic

Ghid de bune practici în HoReCa. 46.000 de manageri vor beneficia de initiativa Virtual Restograf

Consultantul Virtual Restograf, al cărui partener strategic este producătorul de bere Bergenbier, este primul ghid din România destinat tuturor proprietarilor şi managerilor de localuri, pentru a-i ajuta să depăşească criza provocată de pandemie, dar şi celor care doresc să-şi deschidă un local, indiferent de tipul acestuia, şi au nevoie de îndrumare.

„Consultantul Virtual este disponibil tuturor celor interesaţi, în mod gratuit şi oferă informaţii la zicu privire la aspecte legislative, financiare, de gestiune, management, marketing şi multe altele”, a declarat Radu Dumitrescu, proprietarul Restograf şi fondatorul Stadio Hospitality Concepts (SHC), din care fac parte restaurantele Stadio, NOR, Cişmigiu Bistro şi 18 Lounge. „Ne adresăm în primul rând proprietarilor şi managerilor oricărui tip de local din HoReCa, dar oricine lucrează în domeniu şi vrea să evolueze va avea cu siguranţă de câştigat citind şi folosind Consultantul Virtual Restograf. Vom contacta toate cele 46.000 de afaceri din domeniu şi le vom oferi, în mod gratuit, toate aceste informaţii”, a adăugat Radu Dumitrescu.

Ghidul este bazat pe 15 ani de experienţă în domeniu a autorului şi este structurat în 19 capitole distinct, menite să ofere îndrumări pentru antreprenorii din domeniu.
Cititi mai multe pe Local Branding: http://localbranding.ro/

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...