Administraţie

Constantin Rădulescu cere 350 milioane lei Guvernului Cîţu

Conducere Consiliului Vâlcea a iniţiat discuţiile cu actualul Guvern în vedere obţinerii fondurilor necesare pentru continuarea proiectelor aflate deja în execuţie şi demararea unora noi, menite să asigure o dezvoltare durabilă a zonei.

“Ne pregătim pentru un an greu, în care avem aşteptări în ceea ce priveşte alocările bugetare necesare demarării unor proiecte importante, pe care le-am gândit pentru continuarea dezvoltării judeţului. Am solicitat deja Guvernului bani pentru susţinerea acestor proiecte, dar şi pentru buna funcţionare a aparatului propriu şi a instituţiilor subordinate”, a precizat Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

Totalul sumelor solicitate Guvernului depăşeşte cifra de 350 milioane lei, conform datelor furniyate de instituţie. Totodată, liderul din administraţia judeţeană aşteaptă ca şi primarii celor 89 de localităţi să înainteze necesarul de buget pe anul în curs pentru a avea o perspectivă clară asupra şanselor de dezvoltare rapidă a judeţului.

“Preocuparea noastră vizează şi nevoile comunităţilor locale şi, tocmai de aceea, ne dorim să avem o radiografie a lor. În acest sens, le-am cerut primarilor să ne comunice necesarul de fonduri pentru acest an şi, când vom avea aceste date, le vom transmite Guvernului, în vederea alocării de fonduri”, a adăugat Rădulescu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...