Administraţie

450.000 lei, balon de oxigen pentru sportul vâlcean

Întrunit în şedinţă extrordinară, Consiliul Judeţean Vâlcea a hotărât alocarea unor fonduri totale de 450.000 lei pentru echipele performante de handbal şi fotbal din judeţ. Suma va fi distribuită astfel:

- 300.000 lei Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea, pentru SCM Râmnicu Vâlcea;

- 150.000 lei, sumă împărţită în mod egal între primăriile Horezu, Costeşti şi Dăeşti, pentru susţinerea fotbalului.

„Aşa cum am promis, CJ Vâlcea va sprijini în continuare sportul vâlcean şi, în funcţie de alocările bugetare, va pune umărul la susţinerea acestuia. Am susţinut handbalul, susţinem fotbalul şi nu ne vom opri”, a declarat preşedintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Printre proiectele pe care social-democratul aflat în fruntea Consiliului Judeţean vrea să le iniţieze în acest mandat se numără realizarea unei baze sportive multifuncţionale care să fie deschisă tuturor cluburilor existente în judeţ, dar mai ales echipelor de copii şi juniori constituite pe lângă acestea „Ne plângem că nu avem fotbal, că nu avem performanţă. Păi, dacă nu îi creştem! Acum caut un teren pretabil pentru un asemenea proiect. Sper să îl facem pe fonduri europene”, a mai spus Rădulescu.

Pe de altă parte, tensiunile existente la nivelul administraţiei din Râmnicu Vâlcea între primarul ales Mircia Gutău şi alianţa majoritară constituită de PNL şi USRPLUS în Consiliul Local poate bloca preluarea sumei de 300.000 lei şi distribuirea acesteia către Spot Club Municipal Râmnicu Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...