Sport

SCM Râmnicu Vâlcea şi sportiva Ann Grete Nørgaard Østerballe au ajuns la o înţelegere amiabilă în privinţa rezilierii contractului de activitate sportivă

Din cauza problemelor din ultima perioadă, sportiva şi-a dorit tot mai mult ca în această perioadă să fie acasă, alături de familie. Pe această cale dorim să-i mulţumim pentru ambiţie, determinare şi în mod special pentru profesionalismul de care a dat dovadă!

”Am luat decizia grea de a părăsi Vâlcea înainte de sfârşitul sezonului! A fost un sezon foarte diferit, fără spectatori, multe zile acasă din cauza pandemiei, puţine jocuri oficiale, dar incertitudinea şi provocările financiare/politice din jurul clubului au reprezentat ultima picătură pentru mine!

„Am fost foarte fericită să joc şi să trăiesc în Rm. Vâlcea. Sezonul trecut a fost unul minunat pentru noi, iar atomsfera din arena noastră a fost tot ce am visat atunci când am ales să vin aici. A fost o plăcere să fac parte din cadrul unei echipe atât de frumoase, cu atât de multe personalităţi şi sportive de calitate. Sper pentru colegele mele că totul se va rezolva în cel mai bun mod în următoarea perioadă”, Ann Grete Norgaard Osterballe

Am fost foarte fericită să joc şi să trăiesc în Rm. Vâlcea. Sezonul trecut a fost unul minunat pentru noi, iar atmosfera din arena noastră a fost tot ce am visat atunci când am ales să vin aici. Vreau să le transmit o mulţumirea specială şi caldă fanilor noştri – MULŢUMESC – ne-a fost foarte dor de voi în acest sezon! Mulţumesc oraşului şi clubului SCM Râmnicu Vâlcea pentru că m-aţi primit cu căldură, m-am simţit ca acasă încă din prima zi! Plec acum cu o mulţime de amintiri bune şi le doresc tuturor fanilor noştri, oamenilor harnici din club, dar şi din jurul clubului şi bineînţeles colegelor mele excepţionale, toate cele bune! A fost o plăcere să fac parte din cadrul unei echipe atât de frumoase, cu atât de multe personalităţi şi sportive de calitate şi sper pentru colegele mele că totul se va rezolva în cel mai bun mod în următoarea perioadă! Vă mulţumesc! A fost o plăcere şi mult succes în viitor!”, a spus Norgaard, potrivit comunicatului celor de la SCM Rm. Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...