Actualitate

Investiţii noi la Maternitatea Râmnicu Vâlcea

O serie de lucrări demarate în ultimele luni la Spitalul de Obstretică-Ginecologie din Râmnicu Vâlcea au fost recepţionate astăzi de preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu. Acesta a precizat că noi lucrări de modernizare vor fi efectuate în următoarele luni în secţiile spitalului.

“Astăzi, la Maternitatea din Râmnicu Vâlcea, pe lângă săli de naştere moderne, avem şi cabinetele ambulatoriului secţiei Oncologie reabilitate.

Zona unde sunt consultaţi pacienţii cu probleme oncologice avea nevoie urgentă de reabilitare şi iată că, astăzi, reuşim să finalizăm aceste lucrări.

Până se vor deschide axele de finanţare pe fonduri europene şi vom putea moderniza maternitatea vâlceană în totalitate, vom continua să intervenim în zonele care au nevoie urgentă de reparaţii.

O astfel de zonă este şi cea unde se află camerele de gardă ale secţiei Obstetrică - Ginecologie. Am dat dispoziţie să se facă un deviz de lucrări şi, în scurt timp, vom avea şi aceste cabinete rehabilitate”, dă asigurări preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, social-democratul Constantin Rădulescu.

Spitalul de Obstretică-Ginecologie din Râmnicu Vâlcea urmează să intre într-un amplu proiect de reabilitare, care vizează structura de rezistenţă a clădirii, acesta urmând să fie demarat zilele următoare, cu o contribuţie totală de 1,6 milioane lei alocaţi din bugetul CJ Vâlcea.

Până atunci însă, conducerea CJ Vâlcea a considerat necesar să îmbunătăţească serviciile oferite pacienţilor şi cadrelor medico-sanitare din spital printr-o serie de investiţii făcute din surse bugetare proprii.

Până în prezent, CJ Vâlcea a alocat 524.000 lei pentru modernizarea sălilor de naştere şi aproximativ 130.000 lei pentru reabilitarea Ambulatoriului Oncologie.

Totodată, Constantin Rădulescu a specificat că linia de finanţare europeană pentru modernizare unităţii spitaliceşti din Râmnicu Vâlcea va atinge valoarea totală de 8 milioane euro.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...