Actualitate

Vizita ambasadoarei Republicii Tunisiene la Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea

Ambasadoarea Republicii Tunisiene în România, E.S. doamna Raja JHINAOUI EP BEN ALI, a fost primită mercuri, 25 noiembrie 2020, la sediul Primăriei Râmnicu Vâlcea de către primarul Mircia Gutău.

Doamna ambasador şi-a exprimat disponibilitatea intermedierii unor colaborări între municipalităţi din România şi Tunisia, dar şi între firme române şi tunisiene, în vederea unor eventuale parteneriate comerciale bilaterale.

La întâlnire au fost prezenţi şi reprezentanţii a două firme ”fanion” ale oraşului, ANNABELLA şi BOROMIR, care s-au arătat interesate de posibilitatea desfăşurării de schimburi comerciale cu firme din Tunisia.

De asemenea, doamna ambasador a înmânat primarului municipiului o scrisoare din partea domnului Morjane Sahloul, Preşedintele comisiei de relaţii externe şi cooperare descentralizată a Consiliului Local al oraşului Hammam Sousse.

Oraşul tunisian îşi doreşte să se înfrăţească cu Râmnicu Vâlcea şi să dezvolte, împreună cu partea română, proiecte culturale, educative şi sportive.

Hammam Sousse este un oraş situat la ţărmul Mării Mediterane, cu o suprafaţă de 2000 ha şi o populaţie de 45.000 locuitori, la 140 km de capitala Tunis.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...