Sport

Partida SCM Rm. Vâlcea – Borussia Dortmund din Liga Campionilor, programată sâmbătă, a fost amânată!

Partida SCM Rm. Vâlcea – Borussia Dortmund din Liga Campionilor la handbal feminin, programată pentru sâmbătă, la ora 17:00, a fost amânată!

Federaţia Europeană de Handbal a luat această măsură după ce trei jucătoare şi un membru din staff-ul tehnic de la SCM Rm. Vâlcea au primit rezultate pozitive la testele pentru Covid-19.

SCM Rm. Vâlcea – Dortmund nu este primul amânat pentru reprezentanta României în acest sezon

SCM Rm. Vâlcea a primit o nouă lovitură grea, cu mai puţin de 24 de ore înaintea jocului cu Borussia Dortmund, din cadrul etapei a 6-a în Liga Campionilor. Trei sportive, Marta Lopez, Maren Aardahl şi Diana Ciucă, şi un membru din staff tehnic, directorul sportiv Marian Joiţa, au primit rezultate pozitive la testele pentru Covid-19. Clubul a informat imediat Federaţia Europeană de Handbal, care a decis amânarea meciului. Hotărârea a fost mai uşor de luat în condiţiile în care Borussia Dortmund nu a ajuns încă în România. Clubul german îşi programase deplasarea mâine dimineaţă, cu o cursă charter.
SCM Rm. Vâlcea este la al doilea joc amânat în acest sezon în Liga Campionilor, după întâlnirea cu Podravka Koprivnica, programată în urmă cu două săptămâni, tot pe teren propriu.

SCM Rm. Vâlcea are practic un ghinion teribil în această perioadă, pentru că nu se află la primele cazuri pozitive după testele pentru Covid-19. În primul „val” au fost infectate Mireya Gonzalez şi Kristina Liscevic. Ambele au revenit între timp, interul dreapta având chiar o evoluţie foarte bună în jocul de la Gyor, de săptămâna trecută, când a marcat nu mai puţin de opt goluri.

Alte trei jocuri din competiţie au fost amânate la sfârşitul acestei săptămâni, Rostov Don – Vipers Kristianstad (Grupa A), Buducnost – Gyor şi CSKA Moscova – Podravka Koprivnica (ambele în Grupa B).

Tot ce se întâmplă pentru Vâlcea este un adevărat coşmar, care ar putea să-i pericliteze tot sezonul. În perioada 29 octombrie – 3 noiembrie, în Liga Florilor sunt programate nu mai puţin de patru etape. Acum, clubul speră doar că nu va avea şi alte infectări în cadrul echipei în următoarele zile. Dacă nu se poate prezenta la turneul de la Sf. Gheorghe din cauza Covid-19, atunci riscă să piardă toate cele patru jocuri cu 10-0, conform regulamentului Federaţiei Române de Handbal!

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...