Sport

Daria Bucur a semnat pe 2 ani cu SCM Rm. Vâlcea şi ar putea debuta la noua echipă peste 2 zile, în cadrul turneului de la Sf. Gheorghe

Daria Bucur şi-a reziliat contractul cu Corona Braşov

Interul dreapta Daria Bucur (21 ani) a semnat un contract pe doi ani cu SCM Rm. Vâlcea. Handbalista a făcut parte din grupul jucătoarelor de la Corona Braşov care au fost suspendate după ce au făcut laseroterapie intravenoasă, metodă interzisă de WADA.

După expirarea suspendării dictate de WADA, Comisia de Apel a FRH a decis că Bucur rămâne sub contract cu Corona Braşov, însă, la fel ca în cazul Dacianei Hosu, cele două părţi au ajuns la un acord de reziliere. Lucrurile s-au mişcat însă destul de greu. Deşi Daria Bucur ar fi putut reveni în activitate încă de la mijlocul lunii septembrie, ea încă nu a apucat să joace. Sigur, litigiul cu Corona Braşov a fost cel care i-a pus frână.

„Mă bucur de reînceperea activităţii, revin pe teren cu dor şi plăcere pentru acest sport. Îmi doresc să atingem performanţele dorite de noi toţi şi să ne bucurăm de handbal împreună. Am ales Vâlcea atât pentru proiect, cât şi pentru răbdarea care au avut-o cu mine, lucru pentru care le mulţumesc conducătorilor clubului şi antrenorilor. Abia aştept să ajut echipa în drumul său din Liga Florilor şi Liga Campionilor”, a spus noua jucătoare de la SCM Râmnicu Vâlcea.
Daria Bucur ar putea debuta la noua sa echipă în turneul de campionat de la Sf.Gheorghe, programat în perioada 29 octombrie – 3 noiembrie.

Iar SCM Rm. Vâlcea are nevoie de Daria Bucur în această periopadă, în condiţiile în care echipa a fost afectată de coronavirus. Trei sportive, Marta Lopez, Maren Aardahl şi Diana Ciucă, şi un membru din staff tehnic, directorul sportiv Marian Joiţa, au primit rezultate pozitive la testele pentru Covid-19 înaintea jocului din Liga Campionilor cu Borussia Dortmund. Din acest motiv, jocul programat la sfârşitul săptămânii trecute a şi fost amânat.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...