Inedit

Motivează-te pentru a face mişcare constant! Înscrie-te la evenimentul virtual Aleargă România – ediţia 2021!

Dacă ai nevoie de o motivaţie în plus pentru a face mişcare, alătură-te Comunităţii Aleargă România şi participă la un eveniment sportiv virtual cu kilometri reali!

S-au deschis înscrierile pentru Aleargă România – ediţia 2021, care vine cu mai multe noutăţi antrenante:

Ai 4 sporturi separate dintre care să alegi, având curse diferite: mers, alergare, bicicletă, înot. Iar dacă vrei să fii super-activ, poţi combina oricare 2 sau 3 sporturi, în cadrul evenimentului.

Pentru fiecare dintre acestea există mai multe opţiuni de distanţă:

● Mers: Tura dus (983 km), Tura dus-întors (1966 km);
● Alergare: Tura dus (983 km), Tura dus-întors (1966 km), Tura circulară (3.004 km);
● Bicicletă: Tura circulară (3.004 km), Tura circulară dus-întors (6.008 km);
● Înot: 100 km, 250 km sau 500 km.
Evenimentul va fi oferit pe tot parcursul anului 2021, cu distanţe şi trasee provocatoare, care să te motiveze constant să faci mişcare. Startul oficial va fi pe 1 ianuarie 2021, iar finişul pe 31 decembrie 2021.

Toţi participanţii care completează distanţa pentru care s-au înscris până pe 31 decembrie 2021, la ora 23:59 cel târziu, primesc statutul de Finisher şi catarama personalizată sau medalia evenimentului, la alegere.

Aleargă România nu este o cursă competitivă, ci o Comunitate de susţinere reciprocă şi se adresează atât iubitorilor de mişcare, celor cu experienţă în sport, cât şi începătorilor. Evenimentul oferă participanţilor motivaţie suplimentară pentru a rămâne activi tot timpul anului, dar şi informaţii interesante despre localităţile prin care „trec”, în drumul spre finiş.

Reducere la taxa de participare

Persoanele care se înscriu până pe 31 decembrie 2020 plătesc o taxă redusă. Înscrierile rămân apoi deschise până pe 31 august 2021, cu taxa regulară. Cei care aleg mai multe sporturi beneficiază de pachete de reduceri.
Detalii şi înscrieri: http://aleargaromania.ro/editia-2021

Despre evenimentul Aleargă România

Aleargă România este un eveniment virtual care încurajează stilul de viaţă activ şi depăşirea propriilor limite, cu suportul unei Comunităţi prietenoase.

Participanţii nu se întâlnesc la o linie de start reală, ci fiecare îşi face antrenamentele obişnuite în zona lui de domiciliu şi îşi converteşte kilometrii din viaţa reală, avansând astfel pe harta virtuală a traseului înspre finiş. Se pot contabiliza inclusiv kilometrii realizaţi în cursele din lumea reală.

Fiecare participant confirmat are un cont individual pe www.aleargaromania.ro, unde îşi încarcă treptat numărul de kilometri parcurşi. În plus, este disponibil istoricul activităţilor, progresul realizat, precum şi “localizarea” pe traseu sau încadrarea în timp.

Evenimentul a strâns în jurul său o Comunitate vibrantă, care se sprijină, se încurajează reciproc şi îşi prezintă locurile unde fac mişcare în zona lor sau frumuseţile localităţii lor de reşedinţă – ca o călătorie virtuală prin diverse locuri din ţară. Profilul public este disponibil pe Facebook şi pe Instagram, dar există şi un Grup rezervat participanţilor confirmaţi.

Contact
Ciprian Ştefănescu, iniţiator Aleargă România
Email: mail@aleargaromania.ro
Telefon: 0744 641 594
https://aleargaromania.ro/

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...