Special

#AvemNevoieDeTeatru

Campania lansată de Teatrul Anton Pann pentru iubitorii teatrului de pretutindeni

De ceva timp pe pagina de facebook a Teatrului Anton Pann sunt postate poveşti ale spectatorilor care au fost martori la spectacolele Teatrului Anton Pann. Poveştile lor sunt emoţionante. Aşa s-a născut campania #AvemNevoieDeTeatru. Până când din nou actorii vor putea urca pe scenă, încât să interacţioneze cu publicul iubitor de teatru, credem noi că această campanie este binevenită. Şi tu, şi eu, şi voi, şi noi putem să ne scriem povestea legată de teatru, să descriem emoţia simţită, cum a fost prima participare la un spectacol, impresia despre actori, experienţa ca spectator şi alte sentimente pe care le am avut într-o sală de teatru. În continuare ele vor fi postate pe pagina de facebook a teatrului.

„Trecem prin această perioadă în care se schimbă regulile jocului de la o zi la alta şi, pe cât de mult ne dorim să ne reîntâlnim, nu ştim când va fi posibil şi dacă experienţa va fi la aceeaşi intensitate ca atunci când nu trebuia să punem distanţarea socială pe primul loc. Menirea noastră, indiferent de aceste „reguli” este să menţinem vie iubirea faţă de teatru. Totodată, credem că a sosit momentul în care să vă dăm cuvântul vouă, iubitorilor de teatru, care deseori v-aţi aflat în faţa scenei, în public.”

Acesta este mesajul pe care Teatrul Anton Pann îl adresează spectatorilor de pretutindeni, în speranţa de a aduna cât mai multe poveşti care să ne facă să nu uităm de acel sentiment unic şi vindecător pe care îl ai după ce eşti martor al emoţiei vii, pe scenă. De când au lansat întrebarea, la câteva minute au început să curgă poveştile, prima fiind:

„Prima experienţă la Anton Pann se datorează spectacolului CONSTELAŢII. Aveam 16 ani pe-atunci şi câţiva prieteni mai mari care frecventau teatrul m-au îndemnat să particip. Mi s-a părut superb! Se ţinea in Studio si ţin minte cât de tare m-a impresionat sala aia micuţă. Toata atmosfera era atât de frumoasă şi de intimă, eram în primul rând şi puteam să văd fiecare expresie a actorilor; sunetul avea puţin loc sa se propage şi le puteam auzi fiecare respiraţie; iar asta-mi amintea că după spectacol, şi ei sunt tot oameni, deşi când îi priveam jucând, aveam senzaţia ca sunt mai presus decât noi toţi cei din sală. Faptul că de fiecare dată, actorii au reuşit să mă facă să uit că ii ştiu pe ei în realitate şi să îi văd ca fiind personajele pe care le jucau e un lucru minunat şi admirabil. Abia aştept să treacă toată nebunia asta şi să pot reveni la teatru, să pot să râd din nou cum am râs la ÎN CEALALTĂ CAMERĂ şi să mă răvăşească din nou spectacole precum FATA DIN MAŞINĂRIE” Spectator

Campania #AvemNevoieDeTeatru face parte dintr-o serie de acţiuni care pregătesc sărbătorirea celor 30 de ani de existenţă ai Teatrului Anton Pann, eveniment care va avea loc in Decembrie anul acesta. Dacă iubeşti teatrul şi ai o experienţă de împărtăşit, trimite povestea ta printr-un mesaj privat pe Instagram către @teatrul_anton_pann_ sau printr-un email către proiecte.tap@gmail.com

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...