Special

Tunel de dezinfecţie pentru Secţia de Boli Infecţioase destinată consultului pacienţilor covid pozitiv

Rotary Club Râmnicu Vâlcea este alături de echipa medicală de la Secţia de Boli Infecţioase şi de întreg personalul medical în lupta lor susţinută cu boala covid, dar şi în faţa situaţiei grele dată de incidenţa mare de persoane covid pozitive în judeţul nostru.

Aceasta este a doua donaţie făcută Spitalului Judeţean Vâlcea şi constă înt-un tunel de dezinfecţie pentru clădirea anexată Secţiei de Boli Infecţioase destinată consultului pacienţilor covid pozitiv. Acest tunel va ajuta la desfăşurarea în bune condiţii şi de siguranţă a activităţii personalului medical.

“Ne vom oferi în continuare să sprijinim munca suţinută a medicilor infecţionişti şi a întregului personal al Secţiei de Boli Infecţioase pentru că aici, în linia întâi, este cu adevărat dovada sacrificiului de sine al unor profesionişti. Cu mulţumiri şi recunoştinţă pentru sponsorii Carolin SRL şi Dumbrafox SRL, care prin gestul generos au făcut posibil o astfel de donaţie”, a declarat Marian Mitra, preşedinte 2020-2021 al Rotary Club Râmnicu Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...