Economic

Compania vâlceană TradeTex investeşte în fericire prin contribuţia către Asociaţia Dăruieşte Viaţă

TradeTex, companie românească producătoare de măsti de protecţie de tip II certificate de Agenţia Naţională a Medicamentului, a devenit acţionar la fericire prin contribuţia către echipa Asociaţiei Dăruieşte Viaţa.

Cu ajutorul susţinerii din mediul privat, echipa Asociaţiei Dăruieşte Viaţa construieşte spitale, modernizează centre oncologice din România, dotează cu aparatură şi mobilă unităţi sanitare din România, identifică probleme în sistem şi, cu ajutorul avocaţilor încearcă să le corecteze, atrage atenţia asupra respectarea drepturilor pacienţilor şi, cu ajutorul voluntarilor, oferă informaţii informaţii tuturor celor care le cer sprijinul. Cel mai ambiţios proiect al Asociaţiei Dăruieşte Viaţa este iniţiativa #NoiFacemUnSpital - un spital la nivel European pentru copiii bolnavi de cancer.

Investitorii Dăruieşte Viaţa pot urmări stadiul proiectelor pe site-ul https://www.daruiesteviata.ro/ sau pe pagina de Facebook.

“Avem nevoie de sprijin din partea statului, şi, dacă nu îl primim, găsim soluţii pentru a ne descurca singuri. Noi suntem producători locali de măşti de protecţie, de aceea investiţiile în sănătate sunt pe primul loc pentru noi”, au declarat Nicolae Godici şi Cătălin Mihai Stoica, asociaţi TradeTex.

Odată cu pandemia de COVID-19 cauzată de coronavirus, purtarea măştii de protecţie, a triajului epidemiologic şi dezinfectarea mâinilor pentru prevenirea contaminării cu virusul SARS CoV-2 pe durata stării de alertă au devenit obligatorii. Conform reglementărilor Ministerului Sănătăţii, masca de protecţie trebuie purtată în orice spaţiu public închis, spaţii comerciale, mijloace de transport în comun şi la locul de muncă, pe toată durata prezenţei în oricare din spaţiile închise.

Producţia măştilor de producţie TradeTex se realizează într-un spaţiu special amenajat în cadrul fabricii TradeTex, în timp ce personalul este verificat prin termoscanare la intrarea în ture şi este echipat corespunzător pe durata întregului proces de producţie.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...