Inedit

Concurs de film de scurt metraj cu tematică anticorupţie

Direcţia Generală Anticorupţie, în parteneriat cu Asociaţia Pro Democraţia şi Fundaţia Hanns Seidel România derulează, în perioada octombrie – decembrie 2020, Proiectul #Integritate 2020, în cadrul căruia este organizat, ca activitate principală, un concurs de filme de scurt metraj cu tematică anticorupţie.

Proiectul îşi propune să stimuleze implicarea cetăţenilor, în special a tinerilor în dezvoltarea unor mesaje educative, cu ajutorul telefonului mobil sau al camerei de filmat, în cadrul unui concurs de film de scurt metraj cu tematică anticorupţie. Participanţii sunt încurajaţi astfel să ia atitudine împotriva corupţiei şi să contribuie ei înşişi, prin viziunea lor creativă, la dezvoltarea unui comportament activ şi responsabil.

Concursul se adresează tuturor cetăţenilor români, care au împlinit vârsta de 16 ani până la data înscrierii şi se desfăsoară pe două secţiuni, amatori şi profesionişti. Regulamentul de participare şi modalitatea de înscriere pot fi consultate pe website-ul https://rofaracoruptie.ro/.

Filmele declarate câştigătoare vor fi premiate în data de 9 decembrie, de Ziua Internaţională Anticorupţie, la Bucureşti, în cadrul Galei Integrităţii, eveniment organizat anual pentru marcarea acestui moment.

Reamintim faptul că, la nivelul judeţului Vâlcea, Direcţia Generală Anticorupţie este reprezentată de Serviciul Judeţean Anticorupţie Vâlcea, cu sediul principal în municipiul Râmnicu Vâlcea, str. Calea lui Traian, nr. 95, telefon 0250/703260; 0250/703263, fax. 0250/703260 sau e-mail: petitii.dga@mai.gov.ro şi valcea.dga@mai.gov.ro.

Cetăţenii care vor să sesizeze fapte de corupţie săvârşite de personalul MAI, se pot prezenta la sediul indicat mai sus.

De asemenea, faptele de corupţie ale personalului M.A.I. pot fi sesizate la linia gratuită anticorupţie a D.G.A., CALL CENTER 0800.806.806.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...