Administraţie

Liceul Sanitar ”Antim Ivireanul” are o nouă sală de sport

Primarul Mircia Gutău a inaugurat luni, 14 septembrie, noua sală de sport a Liceului Sanitar ”Antim Ivireanul”, realizată prin Compania Naţională de Investiţii.

Noua structură şcolară – modernă şi elegantă – are o tribună generoasă de 102 locuri, un teren multifuncţional (baschet, tenis, volei) de 754 mp, precum şi zone anexe foarte necesare – un spaţiu de primire, un cabinet medical de prim-ajutor, vestiare pentru profesori, elevi şi eleve, un oficiu, grupuri sanitare, centrală termică etc.

Edilul-şef s-a arătat încântat de calitatea lucrărilor executate şi de faptul că cei peste 1.000 de elevi ai prestigiosului liceu din Nordul oraşului au acum un spaţiu adecvat în care să-şi desfăşoare pregătirea fizică, incomparabil cu cele două săli de curs de câţiva zeci de metri pătraţi în care se derulau înainte orele de sport. Investiţia a fost demarată la începutul lunii martie a anului trecut, iar bugetul local a fost angajat doar pentru lucrările de utilităţi şi sistematizare verticală, care au însumat 765.000 lei.

Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea are în derulare şi alte investiţii prin intermediul CNI: o bază sportivă la Goranu şi un bazin acoperit de înot şcolar în Ostroveni – deja aprobate, sau extinderea şi modernizarea Sălii Sporturilor ”Traian” şi un bazin de înot şcolar în zona Nord – aflate pe lista de aşteptare.


 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...