Eveniment

Măsuri de ordine publică cu ocazia începerii noului an şcolar

Prima zi de şcoală reprezintă unul dintre cele mai frumoase momente trăite de elevi după o bine meritată vacanţă de vară. Este momentul în care elevii îşi reîntâlnesc cu bucurie şi emoţie colegii de clasă, respectiv dascălii.

Pentru jandarmii a devenit o tradiţie să fie alături de elevi, profesori şi părinţi în această zi specială.

Deşi deschiderea anului scolar începe fără festivităţi, jandarmii vâlceni vor avea grijă să fie prezenţi pentru a se asigura că totul se desfăşoară în condiţii optime de siguranţă.
Sunt alături de vâlceni, unii în dublă calitate, de jandarmi, dar şi de părinţi, pentru a se asigura de întreg sprijinul lor, iar la nevoie vor răspunde cu promptitudine tuturor solicitărilor, pentru crearea unui climat optim de siguranţă, necesar desfăşurării activităţilor educative.

Siguranţa în unităţile de învăţământ constituie o prioritate şi în acest an şcolar. Jandsrmii vâlceni vor continua derularea de activităţi pentru creşterea gradului de securitate, atât în incinta unităţilor de învăţământ şi zonele adiacente, cât şi pe traseele de acces către şcoli.

Jandarmeria Vâlcea vă doreşte în anul şcolar 2020-2021 mult succes, sănătate şi spor la învăţătură. Fie ca noul an şcolar să însemne atât pentru copii şi personalul şcolii, cât şi pentru părinţi, satisfacţii, împliniri, putere de muncă şi multe bucurii!

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...