Politică

Premierul Ludovic Orban, în vizită la Vâlcea

Premierul Ludovic Orban, a fost prezent, sâmbătă, 12 septembrie 2020, în judeţul Vâlcea, pentru o vizită de lucru având ca scop obiectivele de investiţii care sunt fundamentale pentru Vâlcea.

Primul punct de întâlnire a avut loc la Instituţia Prefectului Vâlcea pentru semnarea contractului POIM (Programul Operaţional Infrastructură Mare), în prezenţa subprefectului Carmen Popescu, a deputatului Cristian Buican şi a senatorului Romulus Bulacu. Programul este dedicat proiectului de introducere şi extindere a reţelelor de apă şi canal în localităţile vâlcene. Pentru acest proiect vor fi destinaţi 216 de milioane de euro, pentru un total de 34 de localităţi.

A doua vizită a fost programată pentru orele la Platforma Chimică Râmnicu Vâlcea. În această zonă importantă a fost prezentat proiectul intitulat „PARC INDUSTRIAL”.

La sfârşitul prezentării, a avut loc o conferinţă de presă în aer liber susţinută de către premierul Ludovic Orban.

Ultima vizită din program a avut loc la societatea liberalului Romulus Bulacu, MINET SA, iar aici a fost prezentat şi proiectul „DRUM EXPRES” Rm Vâlcea – Tigveni de care municipiul Râmnicu Vâlcea are nevoie pentru a se conecta la autostrada Piteşti-Sibiu şi, implicit, garantarea conectării la dezvoltare şi modernizare.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...